söndag och tillbaka till allt

inte för att det är något negativt med att det blir en ny vecka, utan det känns bara som att man aldrig får njuta tillräckligt av tiden. jobbat fem timmar idag och sen blev det middag at papas place. gårdagen var lyckad på alla sätt och vis. började med att umgås med att jag och syster åkte på en massa ärenden. sen åkte vi hem och lagade mat för att sedan umgås med frida,johanna och elin på kvällen! utgång var på ingång. och till falun åkte vi. många goda skratt och lyckade bilder må jag säga!

nu är dags för inhandling av fruktsallad och vaniljkesella. sängen och jag kommer ses tidigt ikväll.

morgonstund har guld i mun

och jag är uppe nu ?? vill inte men är pigg så vafan gör man. ska ta min religionsbok och läsa tills sis vaknar. sen mot falun på ärenden och tillbaka till borlänge för att börja festen. middag igår på broken dreams var mer än lyckat. borlänge stad is going down. vart är allt folk som borde vara ute. mysko.

framtiden har vissa planer. och då menar jag riktigt grymma planer.

happyhappyhappyhappy

sovit från halv tolv-åtta. men helt sjukt död när jag vaknade. hörde bara mina tunga andetag!! okej friends, nu förstår jag hur ni har det. haha. hinner inte blogga mkt nu får bli update ikväll. måste till salongen nu. hörs.

:)

två par leggings och en ny mascara

har jag köpt idag! resan blev lång. för lång. stod först på stan i falun i 30 min och väntade på bussen. sen så var det plogbilar som stannade upp hela vägen. så kändes som vi körde i 50 hela vägen. irriterande!! men nu är jag äntligen hemma och väntar på mat. lax med bulgur och wook. magen har aldrig vart så hungrig som nu. fikat med min vän josefin har jag också gjort idag. alltid lika mysigt! sen så har anna varit färgmodell till klassen idag. tack för de och du blev grymt snygg :) och ikväll kommer jag somna så ljuvligt för imorgon ska jag få krama om världen bästa syster som anländer till borlänge ifrån norway. ska spendera all tid till henne i helgen. kommer såklart kännas lika jobbigt på söndag som alltid men men. jag kan leva med det.

pusshejsvejs

08.00

tidig uppgång. klockans alarmsignal har aldrig varit värre än idag. undra om man får en tid utan att jämt & ständigt behöva ställa den jäkla klockan. Åkte till sjukhuset med frida för att ta sprutan. Och nog kändes det, eller snarare var jag så oförberedd så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tack för stödet Frida!

Nu ska jag snart ta och traska ut till bussen och åka mot Falun. Jobb med uf och fixa en massa på stan. sen fika i eftermiddag och mer jobb med uf. wiho! Gym ikväll och sen hem för plugg. Sounds interesting or not.

got to go. me and jenny love english so maybe i swich language. who knows !?
/josefine


i väntans väntan

så nu sitter jag här med mina neonrosa naglar och försöker skriva ner något vettigt. just det, jag har ju införskaffat mig två supersnygga bh:ar från underverket i helgen. båda satt som en smäck. en lite mer vardags och en lite lyxigare. riktigt nöjd är vad jag är! hade en helmysig dag med mamma på lördagen är att tillägga. tack för allt!

och så smart som jag är så har jag sovmorgon till kanske elva eller så imorgon, men nejnej! nu har josefine bokat in en sprut tid kl 08.00. blä för detta. men dags att ta den så är ett måsta iaf. livet är inte till för att sovas bort. och jag är redan laddad för helgen sis! så på lördag kommer jag vara ännu pepp. jag saknar dig mer och mer för varje dag.

dags att steka blodpudding hörni! och då får man bara drucka juice till. hurra för de.

PUSS



en söndagskväll 22.36

får inte riktigt till det ikväll med skrivandet. låter mina ögonlock få falla ner och hoppas att jag kan sova denna natt. kommer klara av denna vecka också eftersom jag vet att helgen har så mkt att bjuda på!!

man slutar aldrig förvånas.


ge mig en pojkvän

och det gör INGET om han ser ut som denna skönhet !



yeah man. that is what i call a good looking.

sweet dreams

jag vill åka snowboard! och det ska jag se till att det blir snart. men nu ska jag snart åka in till stan för att träffa världens bästa mamma. fika och shopping står på listan. sen vidare för att umgås med frida.m.

detta år är fortfarande LOVELY. allt som jag önskat kommer inom kort.

en trött tjej

så snart ska jag ta och nanna kudden inatt igen. helt död imorse fastän det var sovmorgon för min del. haft mina pain in the ass skor idag. men gick ganska så bra! min lilla knöl på hälen blir bättre. men borde söka för den :/
Jobbat 10 timmar idag på salongen, fullt upp var det och mkt folk. nu blir det sova tills jag vaknar av mig själv sen blir det lite blandat imorgon. frulle, gymmet, klippa, mammsen och umgås med frida på kvällen sen! en bra dag att se fram emot. samt har jag gjort lite svenska arbete såhär på fredagskvällen halv tolv. wihooo.

godnatt och sleep well.


live while you can

har jag fått höra ett X antal gånger nu. och vi försöker! hela tiden att strunta i det man inte behöver tänka på och leva livet. idag är det äntligen fredagsmys och det börjar vi med att jobba på salongen 10-19. jag har även gått upp i tid för att göra mig extra fin idag. ett spetslinne med volang,uppsatt lockigt hår och overknees. känns fantastiskt bra. helgen är ganska så oplanerad förutom söndag = jobb. men jag får ta en dag i taget.

ps. köpt en soffa av min vän josefin så nu kommer mitt rum bli ännu finare!

seize the day people.

/josefine.

redken

idag i tidningen såg jag reklam för en musstädare (alltså till datorn) som en putsduk fast man drog den på tangentbordet för att hålla fräscht. och jag tänkte typ: men ofta man skitar ner det så mycket. jo men vad gör jag inte nu då !? äter yoghurt med musli & cashewnötter och vem råkar inte öppna munnen för sent så att det ramlar ner emellan tangenterna... JAG! usch. så typiskt. men jag fick bort allt ska ni veta. hittade ett bättre sätt nästan. 

haft redken färgkurs hela dagen. först en massa genomgång osv sen hade vi modeller där som blev färgade. muy bien blev alla! nu ska jag iväg och göra belle fin i håret också. sen ikväll ska jag sätta på första skivan av scrubs. i looooooooooove it. 

pusshejsålängepåer! 


en tisdagskväll utöver det vanliga

nu sitter josefine och frida här. glada,mätta,trötta,mysiga och förvånade! haha. vissa människor kan dom. men nu ska vi ta och visa er vilken kväll frida och josefine hade igår. dock bara ett fåtal bilder. men whatever. josefine tycker även att frida är en otrolig vän och vill att frida ska veta det. men josefine hoppas såklart att frida vet detta redan. josefine säger nu hejdå blogg och hej mys framför brasan med frida på den fluffiga mattan.








lite tungt skulle man nog kunna säga

men jag lever. uppe och ganska så mycket energi fastän gårkvällen. grymt kul var det och lyckat! nu är jag i skolan och har en fruktansvärt kurrande mage!! jenny och jag ska gå ner till matsalen så fort hennes docka är färdigpenslad med färg. ikväll ska jag bara ligga i min soffa framför brasan och titta på scrubs hela kvällen. gud så jag längtar. hoppas freja vill göra mig sällskap.

<3

morgoninlägg

dags att försöka få upp dessa trötta ögonlock. jag verkligen hatar bussar ibland, sovmorgon till kvart över tio men jag måste ta kvart över åtta bussen! inte det bästa precis. och jag har verkligen ingen aning om vad man ska sätta på sig för något idag, kjol el tischa ?

får ta nya tag och ladda om för ikväll!
p-fest
.

nöööödlösning

Använde fillingarna (långkallsonger) istället för leggingsidag, eftersom jag inte hittade på dom och att dom förmodligen låg i bilen dvs KALLA! Men gick ju sketabra. Dagen har för övrigt gått riktigt bra tycker jag. Skolan tär på ens krafter lite men hemma hos Josefin blir man allt sörvad med en massa gott! Det kändes ju som att hon var min egen lilla mamma där ett tag. Men du är så gullig så. Sen blev det gymmet för att svettas ett tag och vidare hem för lite plugg. Känns ganska okej med alla läxor och sånt hit och dit.

Dags för att hoppa in i duschen och sen förmodligen titta på PARADISE HOTEL.
Har missat för många avsnitt. fy josefine fy!


man blir ju inte förvånad precis. nya tag.


yeyy!

jag har brutit mig in på josefines blogg heeelt olagligt för att fixa vit bakgrund så att du får ha kvar alla dina läsare. hoppas att ni nu igen kan läsa allt som står.

måste bara skriva en lite hälsning till min bff josefine bengtson. bättre människa finns inte så är det bara. hon är bra bättre bäst på alla sätt och vis. det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar den människan. all kärlek till dig.

freja



if you will, i can meet you halfway

en helt vanlig söndag. vaknade upp med frida & freja vid min sida. sen till jobbet för att löka lite men fick några timmar gjorda iaf. det tar verkligen musten ur en när man får lägga energi på fel saker. men nu är jag hemma igen och väntar på mat som pappa lagar för tillfället. gjort svenska grejs till ett prov och snart blir det att plugga engelska. och på tisdag blir det personalfest. sounds good!

och ni läsare, håll ut. ska fixa VIT bakgrund här på bloggen snart så det blir lättare att läsa!!
men puss&hej så länge.

väntans väntan

börjar få ordning. gjort klart arbeten och fixat men blir fortfarande en plugg dag imorgon, eller ett försök till det! har en massa glosor i engelskan som måste präntas in i hjärnan. jag älskar när man strukturerar upp saker och ser att allt är på sin plats. men nu tycker jag det kan ta och bli den 25 så att lönen kan hoppa in på mitt konto. har inte köpt kläder eller så på väldigt länge så nu är det dags!

kom nu freja vill åka och hämta frida ju!!
pusssss



ingen kommentar till denna bild . men vi är : SASSY AS USUAL

saturday i love you like gold

so you think you can dance. älska. umgås med fsand och asand. hem snart och duscha bort smuts. usch! känner inte för att skriva nå mer just nu.

so long

dags för en efterlängtad helg

lovely. allt är vackert. träden och ljuset gör det så underbart fint. att få den möjligheten. att få se allt det fina. jag känner mig stolt. gör det som känns rätt, ger allt och det ger resultat. ibland kommer jag på mig själv och borde vara nöjd för allt det jag har är så mycket mer. man ser det inte förräns det tar slut.

och idag är jag nog lika lycklig som igår. och jag kan inte sluta le. sant så sant. denna pärla har äntligen blivit min och som jag har velat haft den! den är så grymt fin att jag knappt kommer ta ur den ifrån necessären. ska ta och fixa håret för ikväll nu. middag på broken dreams och sen förmodligen hundvakt.

HÄR ÄR DEN! MIN ÄLSKLING








man blir aldrig förvånad

en skön dag. nästan för skön. gjort mkt må jag säga. har varit till gymmet och svettat av mig lite sen vidare för att träffa frida & ia. och det blev inga nya skor idag heller. kollade varje affär men ingen lyckoträff. så ska leta vidare på lördag.

och det bästa med allt på denna dag: VI SKA PÅ STUDENTKRYSSNING!! jag är så grymt glad.
vi har tjatat och tjatat om detta och nu får vi åka med.

måste sova snart, godnatt !

at school and hopefully it will go fast

här sitter vi. efter lite spaghetti och köttfärssås så är man mätt i magen igen. och idag händer det äntligen... jag ska köpa ett par SKOR! stövlar eller något varmfodrat, whatever. bara jag blir varm om fötterna igen så är jag glad. kvällen ska spenderas på gymmet förmodligen. och imorgon blir det till att jobba på salongen.

glasisarna är på så no headache hoppas jag på.
/ DB. fråga jenny om vad db står för, hon vet svaret!!

behöver lite inspiration

gjorde mig ett fynd idag på ica sellnäs. vet inte hur jag ska förklara men svart text typ skylt,kärlek stod det, som ska hängas ovanför sängen. hur jag ska få till det med alla ramar och hyllor visar sig men upp ska den. umgåtts med frida idag och riktigt skön kväll med många goda skratt. älskar våran humor, grymt skön.

dags för te igen och en dusch. hoppas allt går vägen i veckan.
sis, vill prata med dig men msn meeting snart!! jag saknar dig.

kelly clarkson - already gone. spelas i mina öron

så pepp men ändå inte

borde tycka att det är kul men ibland blir man så off och humöret sviktar. just nu känns det bara för segt med allt och vill hem till mitt kära borlänge. när man gått i falun i snart 3 år så inser man hur mycket man uppskattar sin hemstad. jag vill hem nu. men om nästan två timmar sitter jag på bussen iaf. så ska försöka tänka positivt!

ett tips till er alla: använd inte converse när det är -20 ute, jag måste verkligen köpa nya skor innan mina fötter säger upp sig.

hej så länge.

kom igen.

kan dom inte bara svara ??? skulle vara en lättnad. planer på g men besluten är för sega. snart tjejer, snart!


snart står vi där! galet är ordet.

trallatrallalalllaaa

vi är tillbaka i verkligheten igen. och igår fick jag panikångest över att börja skolan igen då man haft det riktigt skönt i tre veckor. aja, ska ta tag i allt och ge järnet nu på slutet!! hade en myskväll igår i falun då vi lagade tacos och såg på johan falk.

johanna frej hälsar till min blogg! thanks babe.

smulan&snuggi
två av mina finaste vänner. ni gör allt så mycket lättare. och det var på haraldsbo som allt började. vi har nu gått i samma klass i 2.5 år och jag älskar att få vara med er. allt är så sjukt kul och vi har så fina stunder tillsammans. alla är vi en utav varje. en lite stressad tjej, en ganska så seg, och en riktig rödtott. (eftersom jag nu ska färga håret så är jag inte längre redhead.) och det är det som gör att vi har sån jäkla bra sammanhållning. jag hoppas innerligt att vi fortsätter hålla ihop efter studenten för jag är så glad när jag är med er!!

jag är inte densamma utan er. remember that.

dags för en kopp te och kika lite på bruken. halv åtta hos mig.
btw bor hos mamma denna vecka, så nås på den luren.
pussss

bilder säger mer än tusen ord

 
 
 
 
 

<3


jag är så dutti

och rädd. fick värsta biltjuvs åket idag ju. uschabuscha. ikväll har jag kikat let's dance och myst runt med mig själv. tog en sväng i badet och sen ner i nötpåsen igen. ska ta och öppna min svenska bok. alltså vad är oddsen på att man läser en bok en fredagskväll!? inte stora iaf.

imorgon blir det en gaaaaalen utgång. bilder kan jag lova!!

dröm sött, dröm om småkryp du mött.

livet är som en teckning, fast utan suddgummi.

och här sitter jag och smaskar på mina efterlängtade nötter. me like it. ska skjutsa pappa och sen hoppas på att frida har tråkigt på jobbet och vill ha mig där! och du tillhör de bästa men du ska inte med ut så därav svaret till din fråga! och idag har jag införskaffat mig dust it och ref hairspray. det var på tiden. känner mig lite flickig också i denna kjol, inte riktigt så jag brukar vara men skönt som fan.

pusspusspusspussspusspusspusspusspusspuss

freeeeeeeedag för sjutton gubbar

och jag är glad. som aldrig förr. frukost med pappsen. och sen blir det en heldag på salongen. känns riktigt kul!  jag ser även ljuset på detta halvår. dock var inte denna natt den bästa. somnar ju aldrig, försöker som bara den men nog ska man allt ligga vaken till ett kanske fast man egentligen låg i sängen vid elva. usch.

idag ska jag samt försöka få tid till att fixa mitt hår till nästa vecka! great
have a nice day everybody!

lips to lips

man känner på sig spänningen. man ser hur den andra förstår en. en blick säger allt. hur den ser på dig och hur man granskar. närmar sig och förstår. båda förstår. man kanske vågar säga de där orden eller bara låta det vara helt tyst. blicken fortsätter säga allt och man tar det ett steg längre. vågar närma sig och få kroppskontakt. ändra så leder det ingenvart eller så låter man den andra komma så nära att man släppt in den. man har låtit någon bryta det yttre och släppa allt. tankarna flyr iväg och man förstår inte riktigt vad som hänt eller vad som kommer att hända. men det är inget man bryr sig riktigt om. man låter det bara vara som friheten själv.

och nog är det en känsla utöver det vanliga.
jag vet nog vad jag skulle vilja göra om jag fick byta dröm.


the day that just passed by

Försöker ta vara på dessa fina dagar. Njuta av det som livet har att erbjuda. Vi kom underfund med att allt kommer nog inte alltid vara som förut. Alla har olika val och mål här i livet så det kommer bli en förändring då man ska testa på något nytt. men jag tror att det bara är positivt att göra vad man själv känner för och vill.

Precis ätit en grymt god tonfisksallad made by myself! och köpt bönor till kaffemaskinen så nu ska jag snart gå upp och göra en cappuccino och sen läsa ut min svenska bok!!! Det är ett måste alltså.

Dagens träning blev att simma i maserhallen med frida. Imorgon väntar en heldag på salongen. Jobbajobbajobba. Helgen bjuder på mkt kan jag säga. Jobb återigen, utgång med de bästa, sovmorgon, äta tacos förmodligen, göra klart lite uf och sen bara SLAPPA!

pussss


 
dålig upplösning men gott vare minsann.

new style as you can see

och jag älskar den. freja & reijonen har gjort ett grymt bra jobb. TACK!
ätit galet god mat och myst med massa musik.

nu ska vi prata ut ikväll. mkt har hänt på sistone!
omg..

/josefine"flisse"bengtson



j.f.j.b

vi umgås. vi myser. vi ska handla mat. vi ska bara vara som aldrig förr.

det är nu man märker hur svårt det kan vara.
men nu är du äntligen här hos mig.


poppopopopopopopopopopop.

myser framför brasan. nästan snudd på brännskador när man är för nära. grönsaker och dipp är grymt gott. hämta freja på stationen inatt från tåget. äntligen älskade vän. imorgon ska jag blogga om mitt största BEROENDE någonsin. jobbigt men sant...

ska lyssna på gammal 90-tals musik med frida!
min syster då min andra inte finns här.

/josefine

L & P





<3


back on track

frida och jag tar bilen ut till mamma för att där ha dotter-mamma fika!
promenix och sen till maserhallen. vi är på g!
jag känner mig riktigt glad idag och kommer bli tomt att inte frida ska vara här ikväll! :/

Ludvika imorgon och träffa mina fina töser.
jossan & jenny! saknat er för mkt. inte bra.

ska ta och putsa mina glasögon så att jag ser vad jag skriver egentligen.
puss&kram och nyp i stjärten! 




lycka på tisdags natten då du kommer hem igen!

nyduschad och insmörjd i lotion över hela kroppen. ett tips är att göra det INNAN du går och lägger dig. glömde bort det igår så frida klagade hela tiden på att jag hade kladdiga armar. och det höll i sig till morgonen dagen efter, usch! haha. vi ska umgås ikväll igen och det är jag så glad för!! ska ta något att fylla min tomma mage med snart.

det finns något som heter revansch...
vissa personer kan få det, så se upp.

/josefinebengtson


departed !?

frida och jag är inte eniga om hur filmen ska vara. ändra så har jag rätt eller hon. den går ut på massa olika gäng och poliser hit och dit. kommer aldrig få ordning på den filmen. vi har gått promenad och solat idag. ätit grönsaker och dipp och myst i soffan. eller dock bara jag i soffan de första timmarna. undra vart frida var !?

vi kör en sleepover och får se vad det blir av dagen imorgon.
att göra är en ny header. ska så småningom fixa bloggen.
håll ut.

<3

sunday, and i love them more than ever

för lite sömn, men jag kunde ändå inte somna om så väckte mig själv med en lång dusch och sen var jag tydligen frukostvärdinna här hemma så fixade till det med. idag ska jag klippa, lunch hos mamma, möta upp frida, sola, äta lagad mat med frida, promenad och sen massa mys!

nya året är i full gång.


2010, hemma igen!

Åkte år 2009 och kom hem 2010. Jag och Frida hade bestämt sen långt innan att vi skulle åka iväg på nyår iår. Ingen av oss hade någon vidare lust att vara hemma i Borlänge. Vi pratade om massa olika mål och om hur vi skulle göra. Sen så pratade Frida med hennes jobbarkompis Fanny om att komma ner till henne i Örebro och fira in dert nya året där, och det gjorde vi.

Kom ner på tisdagen då vi började med att åka till ett köpcentrum i Marieberg. Jag och Fanny började prata lite om vilka vi kände i Hällefors osv. (Min mormor bor där) Och när vi minst anar det så fattar båda att vi är SLÄKT!! Haha. Tydligen så är våra morfäder syskon. Vad är oddsen, som Frida skulle ha sagt!? Grymt kul var det när vi insåg detta :)

Vi bestämde oss på kvällen sen för att gå ut. Lite spontant och impulsivt men fixade till oss och drog på de nya klackarna. Fötterna fick lida men vafan det går över. Träffade på nytt folk & var med om många goda skratt.
Somnade runt en 5 på morgonen för att gå upp vid 9 för att sen hjälpa Fanny att flytta.
Blev riktigt fint i den nya lägenheten.

Nyår var riktigt lyckat på alla sätt och vis!
God middag lagad av oss tre, förkrök, fyrverkeri vid slottet, gratis taxi, efterfest, promenad hem, vurpa på en isfläck, sova på den skönaste luftmadrassen med luft i för en gångs skull, panik äta chilinötter.

Tack så mycket Frida och Fanny för lyckade dagar i Örebro!
/josefine


 
 
  
 
 
 
 

RSS 2.0