stockholm baby

 
 
 
 
 
 

25/5-10
GRYMT BRA DAG!
Stockholm&Bounce.


fullspäckat

nu är jag totalt slut. haft en fullspäckad helg med fläng hit & dit och varit på massa ställen. men lyckad kan jag lovat att detn blev!! fredagen spenderades hos lisa för att fira hennes 20-års dag. sen på lördag tog vi och .förflyttade oss till falun för en utgång. trevligt folk & lönehelg, kan inte bli bättre. sen upp kl.07.00 för att åka ner till stockholm med freja, sanna och jossan & shoppa loss. efter en heldag på stan tog vi oss till globen för att titta på bounce. HELT SJUKT BRA! gåshud i tre timmar.

för tillfället sitter jag och lyssnar på min pappa som lägger in annonser på blocket, dock så dokumenterar han varenda lilla klick på datorn och nyss fick jag höra detta: FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
då hade han klickat upp spotify och satt på en låt och sen minimerat det.

nu får bilderna tala för sig själva-kmr nästa inlägg.


för en sekund

det finns bara vi. dom enda som någongång skall kunna göra det. ett steg till att förändra och kanske förbättra. men vi lever i en enda stor gåta. finns inget slut på det och vi fortsätter som om vi alltid hade fel. vi tror ändå på hoppet och att allt en dag har löst sig. är det värt all tid, allt som vi ens tänkt tanken på att lägga ner? när ska man bekräftas, få veta hur man når vägen dit.

jag fick det bekräftat igår och det känns så sjukt bra men så fruktansvärt svårt.

fikapaus


åker kommunalt in till stan för att ta en fika johanna&frida.
på återseende.


STUDIEDAG

hejdå dator och hej naturkunskap!! wiiiiho

dags att sova?

trött efter denna dag. var på ett gympapass med syster & elin ikväll och jag vet inte riktigt vartifrån jag fick min energi på slutet men tänkte att det kunde vara kul att ta ut sig lite? aja, skönt som fan efteråt. nu funderar jag starkt på att ta mig till sängen & kika tv sen somna. josefin var här nyss och vi käkade mat och planerade inför helgens alla händelser. tre dagar med massa roligheter!! och snart komme jennypenny hem igen :) stackaren har blivit strandsatt på kanarieöarna men nu är hon äntligen i oslo iaf! så snart får man träffa dig vännen.

natti natti


nööööjd

hemma igen. precis ätit köttfärssås med spaghetti och snart bär det av till gymmet med syster. dagen gick bra och jag tog igenom mig den efter en söndag som spenderades i sängen. förstår inte hur det kan bli en sån vändning att man blir sjuk över en dag sen bättre igen!? men skönt att det gick över så jag kan njuta av denna vecka!

måndag-skola
tisdag-temadag = sköndag
onsdag-skola
torsdag-studiedag!! vilket innebär ledigt all day long
fredag-nationellt prov i 5 timmar
pretty good huh?

dags att byta om. hej

det som bara finns och är inte värt ett dugg.

det är lusten. begäret. och sökandet som blir så extremt spännande. att vilja veta vad som finns. söka efter något nytt och ta reda på det. den ständiga känslan. adrenalinet. ett lyckoslag. något främmande som inte har ett slut. för tillfället. man vågar. man vill och försöker få det. just det som kan vara bland det viktigaste.

men är det fortfarande värt att kämpa för?

pepp

utvilad är jag faktiskt någorlunda. haft en skön frukost med kaffe, hårdmacka och ägg. ska om en stund åka iväg till salongen & jobba idag, sen blir det tillbaka till falun och umgås med josefin. ska försöka hinna handla så jag kan laga middag åt henne och mig. hade en riktigt trevlig kväll igår med f.s och vi var lite aktiva må jag säga. hann med en fika på p&l hem igen och sen promenad till henne.

längtar ihjäl mig till nästa helg men jag vet att jag kommer bli så sjukt avundssjuk för det är en utav de ouppnåliga drömmarna. men ska njuta av att andra fick den! bounce 25/4 20.00

frisören måste fixa håret nu! bye

ovärt eller värt?

ibland skulle jag vilja få slå till mig själv så att jag kunde få upp ögonen. se allt på rätt sätt och förstå. men det är inte alltid så lätt och det blir inte riktigt som man har tänkt sig.

dagen har annars varit ganska bra! skolan flyter på och dagarna försvinner lika fort som våren har kommit. har inte mycket kvar och försöker hänga kvar på det sista som skall göras. lagat grymt god middag med sis och sen skrivit årsredovisning.

just nu vill jag ha en denna jacka tack! (med lite annan design)


pusss

börjarfåsjuktmycketpanikångest.menalltlösersigtillslut.

nu ska jag springa upp på övervåningen och göra kaffe till mig själv. har inte druckit en enda kopp så snart får jag abstinens ju !!!!

ciao

at f's place!

nu har jag flyttat in hos frejan. (dock bara över natten) vi har handlat, lagat mat och snart skiljs vi åt en stund men sen ses vi mot kvällen igen. ska ta och göra klart mitt plugg och freja ska ut i naturen. det är bara måndag men jag är på ett strålande humör så har redan börjat lyssna på partymusik! laddar upp inför helgen så att säga. ska kila ner och äta paj för två. muuuums.



great stuff dude!

från ett soligt sverige

äntligen jag som inte vaknade först! dagen har bestått utav ett falubesök till josefin och vi tog en fika på piacetto (ovanligt eller vad) sen kika lite på vad stan har att erbjuda. grymt skönt att inte behöva ta på sig jackan när man är ute & går. sen hem och handlat mat. nu väntar middag sen mys med freja.

och frida: om du inte jobbat så hade denna dag verkligen varit THE IT DAY!
men det kommer fler :)


friday

måste bara få skriva hur underbart det verkligen är att vakna med huvudvärk! känns som en grymt bra start på dagen. nu har jag druckit mango smoothie till frukost och ska ta en promenad med hunden. update later.

100408.

äntligen. idag kommer en utav de som jag behöver mest tillbaka. du är saknad!
behöver inte säga något mer.


jag lever så göttans för tillfället

dock har jag haft problem med mina sovmornar. kan inte sova och ligger vaken klockan åtta och försöker sova men det låser sig bara. ögonen vill inte slumra om igen så jag får väl gå upp då. men gör en massa nytta såklart!! hunnit med lite dessa lediga dagar och ska njuta som en tok. igår fick jag äntligen träffa min frida som jag inte sett på för lång tid. hade grymt kul men jag tror inte att vi är några solklara fifa-spelare. haha! men övning ger färdighet, fast när jag gjorde självmål med målvakten kände jag mig något kass för att ha varit fotbollspelare i 10 år. nu ska jag ta tag i huset & plugg. känns lite kul faktiskt, har ju bara en uppgift och sen är jag nästan alltid effektiv så.

snälla magen, nu får du faktiskt ta och ge dig..
usch

varför är jag uppe nu?

nu har jag städat, packat upp och diskat lite. vaknade kvart i åtta på min första lovdag och kunde inte somna om. typiskt! snart ska jag dricka smoothie sen ut för en promenad. träffa tjejerna efter de för att jobba med årsredovisning sen iväg och fixa mammas hår.
dags att kila.

påskafton med nära&kära

mycket trevligt! träffa släktingar som jag ej sett på år&dar. ätit super god påskmat som inte var riktig påskmat utan en ny version som jag sa till jenny. haha typ uppdaterad skulle man kunna säga! sen lite magkramp och häng i soffan för att nu hamna här när de äldre diskuterar. känns skönt att få komma iväg till något annat än borlänge, men imorgon åker vi hem igen. och då väntar en hel vecka med lov. jag är mer än lycklig.

PUSS

okänd

jag tror jag såg den snyggaste utklädningen i torsdags. jag har varit ganska så besatt av lady gaga & beyonces nya låt telephone, så när en kille på bussen kliver på och har identiska ciggbrillor som gaga, kedja runt kroppen  och stålgrått hår så kunde jag inte stå emot. fan vad bra han hade gjort det tänkte jag så jag gick fram och sa:

"ursäkta men du är så jävla snygg så jag måste få ta ett kort på dig"?
- det gick hem och jag fick mitt kort ;)

ska sörpla i mig min kaffekopp nu sen iväg till släkten för att äta påskmiddag!

ääääääntligen bilder











THANK U GIRLS!


detta måste bara berättas!

som sagt var är jag i hällefors (ganska så liten stad/by, alla vet typ allt om alla) och vi åker en liten rundtur i grythyttan.

jag: men hörni, man kanske skulle ta och slå till på en lägenhet här!? (alla såg ruttna ut där vi åkte)
mormor: men lilla jossan, du behöver inte köpa någon dom är ju gratis här.

har aldrig fått en så klockren kommentar.
jag älskar dig mormor!

långfredag i hällefors!

anlänt till mormors lägenhet här i hällefors nu. bilresan gick oväntat fort och jag hann knappt med att tjata om när vi var framme, dock är det bara 1,5 h men ändå. funderar på att slå på en film och mysa i soffan efter en utekväll igår men OM vi lyckades!! var sjukt kul och kvällen slutade som den skulle. börjar kännas att man snart ska lämna klassen och det är verkligen inte det första jag vill! men sånt är livet. TACK för igår tjejer!

tror bilderna säger mer än ord
men dom får vi vänta på tills ikväll :)


inte vilken dag som helst

mot salongen snart för att jobba lite sen vidare till falun för maskerad fest. för tillfället har jag ingen aning om vad jag ska sätta på mig men förhoppningsvis blir det något utöver det vanliga. åker till mormor över påskhelgen men kommer ta med mig syrrans dator så jag kommer vara tillgänglig! ska göra klart allt plugg där så är jag ledig hela lovet när jag kommer tillbaka!! wiiiee

GLAD PÅSK ! :)

RSS 2.0