LYCKA



Peace and Love 2011. Count me in!


lördag, what?

Vaknade upp med det värsta möjliga, Lingonvärk!! (haha, älska mitt nya ord på det) och kan såklart inte somna om. Jag som hade längtat sjukt mycket efter att få sova men icke sa nicke. Lika bra att gå upp och göra mys frulle till mig och syrran. Sen idag ska jag handla allt för mina bakverk och hoppas på ett bra resultat.

Kvällen består av Honey B!
Lovely

Morgon stund har guld i mun

Vad är fel? Kan känna mig så jäkla trött vid fyra fem kanske sen när man ska till och sova vid elva så självklart ligger man vaken sent inpå natten. Finner ingen slags ro i kroppen och detta börjar tära på mig. När jag väl ska ta mig ur sängen tidigt på morgonen så orkar inte riktigt kroppen hänga med. Mest av allt skulle mitt stackars huvud vilja få luta tillbaka på kudden som aldrig varit skönare, strunta i allt och bara få sova ut. Det är det enda jag begär imorgon!

Kom precis på att jag är dubbel moralisk angående mitt inlägg och min rubrik.
Underbart


just me and my tank top

ATT LÄNGTA TILL:

Imorgon kväll då jag får träffa Josefin Nord!
My Birthday
Första advent
LINKÖPING!!
F.S-inflyttningsfest
Sista utgången i Borlänge :/

Got to go and sleep, Goodnight..


Tandis 07:50

Blev ett besök hos tandläkaren imorse, och inte nog med det så ställde jag alarmet alltför tidigt men tänkte att jag får fasiken inte missa det denna gång! Som tur var frågade hon inte var jag var sist, det är väl bara att vänta på förseningsavgiften nu då. Precis ätit frulle och ska göra lite nytta innan jobbet 12-19. Sen hem och crasha i soffan. Längtar efter syster min och hoppas att operationen gick bra!


2010-10-27

I did it, gick upp klockan halv nio och det gick! Nu är det dags att verkligen vända tillbaka dygnen och försöka få någon ordning på detta. Idag är det jobb som gäller 14-20. Sen hem och kika på Kungarna, som jag har väntat på er. Imorgon skall jag också låta kroppen pinas och gå upp lika tidigt. Ser fram emot så mycket nu så kan inte riktigt skingra tankarna.

Ha en bra dag, för det ska jag!


en relation

Du sa fyra ord till mig när vi var med om det svåraste. Dom fyra orden kommer jag aldrig att glömma och du förstår nog inte riktigt hur det kändes för mig. Att du kunde tänka på mig just då var helt otroligt. Vi har något speciellt du och jag.


woopwoop

Tillbaka på Gräddhyllan och ska vara kattvakt tills imorgon. Super fint väder ute och precis blivit bjuden på lunch av mormor på Broken Dreams. Mumsigt värre! För tillfället har jag så sjukt rastlösa ben så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Lön har vi också fått idag men den sparas och åker direkt in på ett låst konto. Tur att man har lite disciplin på sig själv måste jag säga.

Måndag idag också vilket innebär en vecka tills min födelsedag! Wiho.
Ser faktiskt fram emot helgen och allt som den erbjuder.
Nu blir det lite soffhäng för att sedan prova på power plate med mor min. Hej&hå för oss!!

Hoppas hopas hoppas på att det händer i vinter ;) Måst få vara lite hemlighetsfull ju..


ooooh

LYCKORUS upplevs för tillfället av josefine bengtsson.
Detta behövdes verkligen!

 


min nya favorit

Skulle kunna leva i denna T-shirt alltså!
lovelovelove




sunday

Varför ska man sätta alarm på sin sovmorgon för? Tänkte att jag skulle försöka få lite vettigt gjort innan timmarna bara rann iväg men det sket sig. Fick sova till halv elva iaf vilket verkligen behövdes! Helgen har varit skön och jag har knaprat esberitox för att jag hela tiden trodde att jag skulle bli sjuk. Men än så länge är jag frisk (peppar peppar). Så nu ska jag slita mig från den här dumma datorn och sätta på mig ett utseénde!


<3

TACK! Haft en helt underbar dag i Stockholm. Loreál kurs, god mat, trevligt sällskap, fikat och en del affärer har vi allt besökt. Blev ett stort fynd för mig, min efterlängtade Guns n roses t-shirt. I LOVE IT. Så snart finns den synlig på min kropp och förhoppningsvis imorgon kväll.

Nu ska Josefine ta och sussa så hennes kropp inte behöver kämpa allt för mycket imorgon bitti. Klockan nio lämnar vi Borlänge och åker till staden där en del utav mig finns. Så är det bara..
Tillsammans kommer detta gå bra, men någonstans är det fel

GODNATT FOLKET

Stockholm baby

Det här kan nog vara tidigaste inlägget någonsin. Precis ätit frulle & läst dagens tidning. Klockan var ställd på 05.05. Och tro mig, det tog emot. Men sett fram emot den här dagen länge så jag tog mig mer än gärna upp. Ska bli sjukt spännande att åka på Loreál kurs i huvudstaden. Halva dagen teoretiskt (klippkurs) och sedan halva dagen praktiskt arbete. Det avslutas runt fyra så går tåger hem vid åtta. Så en del shopping ska nog hinnas med däremellan. Vi är tillbaka i Borlänge runt tio, hem och sova några timmar för att gå upp och åka ner till Stockholm igen med familjen.

adios amigos

one day

Kaffemaskinen funkar igen och jag och cappuccinosarna har blivit best friends! Haft en mys frulle med syrran och för tillfället lyssnar jag på ett utbrott angående cykelns bromsar som sitter fast. Att man orkar lägga energi på något så onödigt.. Men finns det världsproblem så gör det!

Dags att dra mig vidare till salongen snart.
PUSSHEJ

duktig tjej

I have:
Klippt 3 cm på håret (längden bak). FINALLY!

Torsdagen består utav kurs i Stockholm på Loreál. Sjukt spännande sen blir det lite shopping och tåg hem. Fredagen åker jag tillbaka till Stockholm med familjen.



Nej Frida Sand, jag tror jag skiter i det här nu. Eller har jag fel!?
(Intern historia om skitpappret som förföljde oss)


monday morning

Och jobb.
Lite ovanligt måste sägas men känns skönt!
Kommer bli en händelsefull vecka både positivt och negativt.
Men det viktigaste är nog att ta en dag i taget just nu.
Ska snart klä på mig för den otroligt roliga cykeltur på 8 km.
Can't stop love it..

sangria

Hej lördag! Umgås med freja och outfiten för ikväll är på. Dock har vi en lite mer sofistikerad stil än vanligt. Dags att börja med fördrinken och inta tre rätters middagen. Detta kommer att bli en bra kväll. Trevligt sällskap senare och Borlänge kan om det vill!






things are looking good

Sitter och filurar på vad jag skall bära mig åt med mitt hår. "Hej jag är frisör och jag har världen tråkigaste frisyr". Nejdu, det funkar då verkligen inte! Dock tänker jag inte klippa mig innan Thailand för där nere har jag ingen lust att krångla med att fixa håret dag in och ut. Där är det sjal och knut som gäller! Men kära läsare, i början av april när vi kommit hem ska det allt hända grejer. Då står det förändring på schemat.

excitiiiiing

the day we love

FREDAG! Det ligger någon slags frihetskänsla över hela denna dag. Även om man jobbar så tycker jag att det är otroligt skönt att få veta att imorgon får man sova ut. Och om jag ska! Dock ska jag inte klaga för jag har själv försatt mig i den här situationen. Först lite jobb på salongen sen hem för att mysa med freja! Vi ska ha en skön liten weekend i en lägenhet på stan. Låtsas bo där för några dagar och njuta av livet. Låter mer än bra!

Till anonym: Såklart får du låna boken. Har inte läst ut den än men snart så!




anonym

Kan inte sluta läsa i min bok som jag fick för mig en kväll att den måste jag läsa. "Självkänsla nu"- av Mia Törnblom. So damn good! Att få läsa dels en verklighets baserad och att man får följa alla hennes metoder är otroligt spännande och att man får veta en massa som man egentligen trodde man visste, men det visar sig att man hade fel information. Det får min kväll bestå utav, läsa läsa läsa!

Men först lite jobb 12-19. Så dags att hoppa i kläderna nu!
Ciao bella


aldrig igen.

Alarmet ringde 08.00 och jag klarade inte av att gå upp. Jag skäms nästan över mig själv men det är sanningen. Snoozade till nio och då tog jag min tappra kropp och gjorde havregrynsgröt till mig och syster. Men om det tog emot. Vet inte riktigt vad jag har fått för dygnsrytm, inte är den bra iaf!

Dagen består utav jobb 13-19 sedan hem och äta middag med familjen. Möta upp freja för att titta på bästa Grey's och Kungarna av Tylösand. Favoriterna just nu! Skrattretande men sant.
Och idag kom vi ett steg närmare 14 december. Bali är nu bokat och korten fixade till visumet. Jag fick kramp i magen av skratt när vi besökte herr Fotograf för att sedan få se resultaten. Ett tips, fixa dig innan du tar kort. Fett hår, blekfis, utväxt, buskiga ögonbryn-you name it, ALLT SYNS! Då menar jag verkligen allt.

Vidare mot soffan en sväng och göra ett besök i boken!


update

Okej, nu börjar mina inlägg nå de lägsta nivåerna vilket innebär att jag skall skärpa till mig och samla tankarna. Idag vaknade jag alltför sent och detta gillas inte. Men hunnit vara ute på en promenad med freja i 1h 15 min vilket känns underbart skönt! Nu bjuds det på lunch här och sen ska jag på Loreál visning ikväll! How great isn't that.



kan stolt säga att vi har deras nya färg "INOA" på salongen.


the way we are

nu sitter en utav våran trio tjej i ett annat land. en annan tid och med ett annat uppdrag. hon har semester och ska få njuta i en veckas tid och bara vara. måste erkännas att jag njuter lite åt henne. skulle ju inte vara helt fel så att säga. vet inte om jag tycker det är positivt eller negativt att alla dagar går så jäklans fort?
man hinner knappt tänka innan nästa dag är här och då skall nya missions göras.


you go girl

på tapeten idag:
ett gympass
städa och rensa garderoben/lådor & slänga så mycket som det går
middag
ensam mamma söker

every day is a happy day, am i right girls?


like gold

äntligen fredag och äntligen mamma. ska umgås med henne idag och minns inte riktigt när det var sist. det säger nog iaf att det var ett tag sen. först jobb 9-16 på salongen i torsång, välkomna att hälsa på! helgen är sjukt oplanerad men skönt. orkar inte riktigt ta tag i något och låter den bara vara. som sagt var när man har något att spara pengarna för får man egentligen inte göra något kul alls. så kan det va, men någonting litet roligt kanske man kan unna sig!?

pussssss friday lovers

hello gorgeous

En regnig torsdagsmorgon, sitter och klurar på hur fasiken jag ska ta mig ut till jobbet. Cyklen och jag vill inte vara ett nu men jag får väl helt enkelt ge upp och cykla iväg de 8 kilometrarna. Dagen består utav jobb sen mysa ner mig i sängen för att köra fredagen och sedan ta helg! Awesome hörni awesome.

Till kommentaren i förr förra inlägget: Absolut vet jag att man ska ha punkt efter. Så därför är detta inlägg tillägnat dig! Varsågod och njut utav rättstavning.


days like this

in my head:
hoppas på att oktober svischar förbi
hoppas på ett bra födelsedagsfirande
hoppas på att 14 december kommer nu
hoppas på att klumpen är tillfällig
hoppas på att hoppet fortfarande lever kvar inom mig

<3

finner inga ord för det just nu. vill mest av allt skriva av mig men det känns inte heller rätt. ingenting blir som det ska och jag får bara radera. låter mig själv förtränga alla tankarna, det som jag är bäst på.

:/



ensamheten är kännbar

som carrie sa. vi följer sex and the city boxen igen och nog känner vi igen oss allt. man kan som frida sa idag nästan alltid referera till en kille i serien. alltid passar någon in på typerna som dom berättar om och upplevt. nog om detta, har diskuterats ut idag iaf och det känns mer än bra!

dagen har bestått utav ett besök till ludvika för att freja skulle gadda sig, riktigt lyckad blev den! sen åkte vi vidare för en fika på stan, peace&love. sen har vi ätit lunch tillsammans innan freja började jobbet. jag och frida bestämde oss för en promenix och sen soffhäng, mer än behövligt. man kunde inte annat än älska vårat humör på eftermiddagen! men tur är att det bara kommer en gång i månaden.. haha

nu ska det drickas chai thé och ätas äpplen med keso.
muuuums




hur tänker du nu?

jag vet att jag har lovat mig själv, för många gånger blivit besviken och aldrig känt den där bekräftelsen. som om man ständigt söker efter målet men kanske inte riktigt kan nå tillbaka. tiden går och allt som man vill göra blir som bortglömt. några ord får mig att känna att den kan lyckas men tyvärr så blir det ännu värre för då måste jag kämpa mer. jag har en förebild men den är nästan för stark för att bevisa. jag är snart där och det vet du! men jag har det "lilla" som du alltid har sagt åt mig. snart finns det inte kvar. jag ska bli den jag var.

life is hard sometimes

RSS 2.0