en ledig fredag!

Att vakna upp av sig själv är bland det bästa som finns! Åt frukost sen åkte jag & Stephanie och hämtade skåpbilen så hjälpte jag hemma flytta för att byta lokal på Östermalm. Vi bar skåp, flyttkartonger och massagebord fram och tillbaka men effektiva som vi var gick det snabbt. Sen en underbar lunch på ett grymt gott ställe på Riddargatan. Massa plock mat som hummus, ostrullar, falafel, kycklingvingar osv! Sen en tur till chokladfabriken för att köpa goda praliner. Sortimentet kan man ju verkligen inte klaga på! Mums.

Nu väl hemma igen har jag adressändrat, packat ner det mesta utav mitt rum och skall försöka rensa garderoben ikväll. Jobba lör-sön så ikväll myser vi här hemma gott folk. Nästa vecka händer det så mycket så jag kan knappt hålla mig!!
LYCKA.

fucking freaking awesome

Fint liv, fin stad och en ännu finare vän! Anlände till Örebro i fredags runt lunch och åkte ut till universitetet för att möta upp Freja. Och fy fan vad jag saknat henne!! Myste runt i stan, tog en långfika, handlade mat för kvällen och hade en grym myskväll i hennes lägga. Laddade även upp krafterna inför morgondagens utgång. Blev en sushi lunch på lördagen med Isabelle & Jonathan sen hem för att börja korka upp! Hamnade på Strömpis och hade en lyckad kväll! Dansade asset av oss kan man lugnt säga. Idag har vi varit ute på grillning i skogen vid vattnet och gud vilken fin dag det är alltså. Korv, fika och såklart hot chocolate. Muuums!

Nu ska Freja plugga och jag mysa ner mig med filten och sex and the city.
Samt njuta av min sista kväll här med min bästa. Tar tåget imorgon bitti hem till el stockholmo.
Pussss

fet update ja tack!

Sorry bloggen. Du har verkligen inte kommit på prio ett. Tråkigt men sant. Plus att jag inte skaffat dator än heller och iphonen vill inte uppdatera mina inlägg.. Men iaf, tänkte uppdatera er om mitt liv. Kommit in i jobbet & trivs sjukt bra med alla mina nya kollegor! Ett grymt härligt gäng. Jobbar heltid så det hinns inte med så jätte mycket med tanke på att man är hemma halv åtta varje kväll. Bott med Stephanie i Täby centrum och vi har haft så kul tillsammans och funkat superbra att dela lägenhet. Men nu är det ju så att jag fått egen lägenhet i Danderyd!!! Wiiiiiie. Ska bli så kul att få ett eget hem också. Ska ta över Cissis lägenhet på jobbet för hon ska börja plugga till lärare. Så då bosätter jag mig närmare stan och i en mysig etta!

Inflyttning sker den 2:a november. Dagen efter jag och Jossan firat min födelsedag i Globen. Så nu har jag så mycket att se fram emot så jag tror jag spricker. Och nästa helg drar jag mig ner till Örebro för att mysa med min bästa vän. Som jag saknat den tösen alltså. Vi ska spendera helgen åt tok mycket mys i soffan, sena utekvällar, en del vaskning och framför allt börja traska!!

Så idag "freedom" njuter jag av denna underbara dag för att sedan jobba lör-sön 10-18!
Pussss så länge.

RSS 2.0