smartast det är jag



precis hemma efter en extra cykeltur som egentligen var onödig. Jag hade varit och gymmat på friskis sen så går jag till stan för att vänta på bussen, när jag kommer hem ser jag att min cykel är borta :S den är ju låst och då kom jag på att jag cyklade ju till stan imorse , ååååh så jag har helt totalt glömt bort min kära cykel medans jag stod och vänta på bussen. Haha hoppas man lär sig iallfall. Annars har dagen varit bra förutom att jag försov mig imorse , skulle cykla halv åtta och vaknade kvart över. Glömde frukost så det blev en macka och juice på skolan. Idag har vi har haft redovisning, teater och sen kollat på skol mässa , så en riktigt skön dag också =)




nu ska jag gå och duscha eller fixa inför imorgon pusshej
:)

söndags morgon

lördag natt till söndag morgon spenderades hos min kära vän johanna , du ställer då upp i vått och torrt !
vi hade mys igår och idag blir det en lugn kväll med familjen . Ska på personal möte kl 6 , kul att se vilka som kommer jobba i sommar :) jag vet nu att ebba också ska jobba så kommer nog ha det riktigt roligt på sommarjobbet iår.

veckan ser ganska lugn ut, inte så mycket pluggande .
men på lördag är det eurovision och jag vet inte vad jag ska göra då ? förslag ?
:)








tillbaks till sverige =)

ojojojoj , nu var det allt längesen. Jag kanske inte har fattat riktigt att om man har en blogg så ska man ju helst blogga varje dag eller något , äsch jag kör på några veckors mellanrum , det blir bäst så för mig. Just nu sitter jag och skulle försöka skriva uppsats men det är inte så lätt det men jag ska allt göra den i helgen. Som sagt var har jag ju varit i grekland och jag har inte bloggat något om det men jag tänkte summera lite i det här inlägget om en riktigt skön vecka där nere. Jag och mamma åkte ner till Kreta och var där i en vecka, vi hade det riktigt härligt med sol och lite bad. Poolen vart varmare och varmare och havet var lite både och. men det gick och ta sig ett dopp då det var för varmt att sola.  jag är riktigt supernöjd med veckan och jag fick iallafall lite färg ju :p fanns allt några snyggingar på kreta men det kanske inte är så kul när dom glor konstant , haha ? tack mamma för en toppenvecka.

Idag är det lördag och jag ska tillbinga kvällen med fejk , jag lääääängtar. Igår blev det en heldag till storstaden stockholm , blandat med shopping och ett studio besök på wella . Blev några inköp och en kul dag med Hv1f .
jag såg faktiskt en kändis men det var ingen som visste vem det var , =( det var ju Håkan Bråkans pappa i filmen någon som har sett den ? =) jag är iallafall nöjd med att ha sett han. Och sen på arlanda innan vi skulle flyga så såg jag och mamma Kjell Bergqvist =) det ni . Jag vet iallafall att när jag har pluggat klart så ska jag allt flytta till Stockholm och bo där några år och jobba, MIN DRÖM .

nu ska jag gå och äta lunch , det blir en färdigköpt ostkaka , muuuuums =)
PUSSPÅER

bilder kommer men just nu funkar det inte =(


RSS 2.0