2010, hemma igen!

Åkte år 2009 och kom hem 2010. Jag och Frida hade bestämt sen långt innan att vi skulle åka iväg på nyår iår. Ingen av oss hade någon vidare lust att vara hemma i Borlänge. Vi pratade om massa olika mål och om hur vi skulle göra. Sen så pratade Frida med hennes jobbarkompis Fanny om att komma ner till henne i Örebro och fira in dert nya året där, och det gjorde vi.

Kom ner på tisdagen då vi började med att åka till ett köpcentrum i Marieberg. Jag och Fanny började prata lite om vilka vi kände i Hällefors osv. (Min mormor bor där) Och när vi minst anar det så fattar båda att vi är SLÄKT!! Haha. Tydligen så är våra morfäder syskon. Vad är oddsen, som Frida skulle ha sagt!? Grymt kul var det när vi insåg detta :)

Vi bestämde oss på kvällen sen för att gå ut. Lite spontant och impulsivt men fixade till oss och drog på de nya klackarna. Fötterna fick lida men vafan det går över. Träffade på nytt folk & var med om många goda skratt.
Somnade runt en 5 på morgonen för att gå upp vid 9 för att sen hjälpa Fanny att flytta.
Blev riktigt fint i den nya lägenheten.

Nyår var riktigt lyckat på alla sätt och vis!
God middag lagad av oss tre, förkrök, fyrverkeri vid slottet, gratis taxi, efterfest, promenad hem, vurpa på en isfläck, sova på den skönaste luftmadrassen med luft i för en gångs skull, panik äta chilinötter.

Tack så mycket Frida och Fanny för lyckade dagar i Örebro!
/josefine


 
 
  
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: frida

det lät ju hur toppen som helst :D söta du..

2010-01-02 @ 22:34:39
Postat av: frida

det känns som att du har valt ut just det bilder jag ser förjävlig ut på, haha. tack för en fab resa gullet! <3

2010-01-03 @ 11:44:21
URL: http://fsand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0