fred & kärlek

Jag älskar allt som händer i vår stad just nu. Jag nuter varenda ögonblick och staden har aldrig varit bättre. Folket börjar inta och allt byggs upp. Går knappt att beskriva känslorna kring denna händelse. Festivalen är magisk och jag skulle inte vilja vara den som står utanför. Detta är för bra för att inte upplevas.

Vi ska skapa minnen mina kära vänner!


en la midsommar

Vaknar upp bredvid en mycket fin vän. Hon får mig alltid på lika bra humör, dock hennes trötthet på morgonen är inte okej men med lite kaffe blev det genast bättre! Ätit frukost och gjort mig klar så jag sen kan äta midsommar lunch och börja åka ner till Borlänge för jobb. 14-21, sitter inte helt fel på midsommarafton.. Iaf storhelg så nu är det bara tänka pengar för hela helgen. Kör ett pass imorgon med 7-21 sen är det freedom hela söndagen! Om jag ska njuta! Fem jobbpass nästa vecka sen kör vi PEACE AND LÖVE!

Så sjukt jävla pepp alltså.
Let's roll girl

it's summer babe








feel the feeling

Är inne på känslosamma tankar just nu och det enda som kan hjälpa mig är en flygbiljett.. Finns det en känsla nu som är värst så är det saknaden.

Att vakna upp bredvid mitt allt
Ta en frukost bestående av pancake / jaffle
Träffa våra surfkillar och njuta av stranden
Äta lunch på vårat bästa Warung
Svettas femton liter för att dra oss till poolen
Prata med Dan & Rudi och skratta åt mig som står som ett fån
Veta att vi kommer hamna på Twice bar och ha en grym kväll med Sabrina & Helli
Åka motorcykel i djungeln


Jo tack, allt detta vill jag uppleva igen!
Känslan är obeskrivlig

hard working girl

Måndag: 8-17
Tisdag: 9-18
Onsdag: 8.30-14-30
Torsdag: 14-20
Fredag: 14.30-21
Lördag: 7-21
Söndag: 7-21

Jotack, jobb finns det så det räcker och blir över.
Ska snart pallra mig till stan sen hem för lunch innan jobbet.
Ikväll är det mys med Freja på schemat!

livets mening

Min förmåga är att alltid bli kvar ensam med mina tankar,
dom sorteras inte som dom ska och allt känns som en stort myller av frågor.
Men det är en sak som jag vet och som jag tror på dag för dag!
Jag föddes inte för att vara någon, jag föddes för att bli någon.

Så sant som det är skrivet.


jag är som såld

Helt tappad och uppsvävad i det blå.
För en liten liten sekund eller två.
Men jag tror det kan hjälpa mig ändå.


lazy girl?

Vi rent ut sagt hatade det uttrycket! Hördes allt för ofta och det låter fan inte okej.
Aja från ena saken till den andra, grym helg har vi haft! Satan i gatan. Började med att vi på fredagen gick upp vid fem för att hjälpa Mandis med allt student fix, sen fortsatte vi med en champgagne frukost (nej vi tar inte studenten men Asti tackar man inte nej till)! Sen till Haga&Cozmoz för att se utspring, vidare hem till F.S mormor för studentmottagning. Sen en kväll i Falun hos falubrudarna som också tog studenten. Sjukt kul kväll som slutade med en massa svett i en dubbelsäng, haha! Klockrent må jag säga. (Det kan gå så när man skedar i ett rum med minst 400 grader i).

Lördag studentfirande likaså. Sen Sugarplum Fairy på Sveatoget. Borlänge levde upp till en gratis spelning och folket var där. Söndag morgon väcks jag av syster som är så rädd för åskvädret att hon nästan tänkte sjukskriva sig för hon vågade inte köra bil dit. Finns det någon sötare eller!?

Nu ska jag äta CRAAAAAVINGS!
Så det så.

taggad brud!

Då har jag haft min introduktion i tre dagar och det känns mer än bra! Super trevlig personal och ett skönt gäng så blir nog en riktigt bra sommar för min del! Nu är jag hemma och har laddat om med havregrynsgröt & hårdmacka inför loppet. Blodomloppet ikväll 18.00 på Maserhallen. Då är det bara att springa 5 km och se glad ut. Ovanligt taggad faktiskt så nu jäklar Hår2o. Nytryckta tröjor skall vi också ha på oss. 

Övernattning hos F.S ikväll för näst sista gången sen så blir det inga fler myshak där inte. Skall förbereda studentfix och sen upp tidigt på fredag för hår/make för att sedan se Amanda ta studenten!
Fredag kväll spenderar vi i Falun med ännu fler studentbrudar & fest.

tonight's gonna be a good night

ett jäkla galej

En weekend i Stockholm bjöd på fina dagar! En kväll på stureplan, god mat, yoghurt glass, shopping och massa vin i solen! Vi kan vi bruden, tack för det du är bäst. Kom hem igår och idag är det dags för jobb igen.

Introduktion på nya jobbet tis-tor sen lite lång helg igen. Studenterna skall firas så jag och F.S skall göra vårt bästa för att se alla lyckliga springa ut!


sjuka scener

En gårdag som skulle varit "myskväll" men slutade med utgång och hemgång vid halv sex på morgonen. Tror fan nästan vi gjorde allt man kan göra på en kväll. Med skönt folk hängde vi på klin först och sedan slutade allt med polis, ambulans problem, taxi och sjuktransport.. Behöver jag säga nå mer!? Men alla oskadda och somnade fint i Fridas säng när solen gått upp.

Vidare på morgonen med mamma till Halvars för frulle vid två sen fix av hår. Nu har jag landat i soffan och där kommer jag också att spendera min kväll. Välbehövligt och ska försöka få bort min målbrottsröst. Den är inte okej någonstans! Nu peppar jag inför en helg med Josefin "soulmate" Nord. Stockholm by weekend!

joooe

fan vad skön jag är!

Livet är bra gött alltså. Bokade precis en resa med dom två skönaste brudarna!!
WAWAAAAAWIWA!

jag vill ha sig nu som jag hade dig förut

En timmes pw fick mig att vakna till idag och jag tror det var jag och alla hundar som var morgonpigga. Melissa Horn följde mig i varje steg och fick mig att minnas & att sakna fina dagar i livet. Ska till salongen efter lunch och jobba fram till halv sju. Sen besöker jag F.S och hennes lägenhet för sista gången kanske? En mysig kväll väntas i fint sällskap. Me looking forward to.


RSS 2.0