solsken

Mkt härligt att det verkar som det blir vår , men man vet ju aldrig
promenad idag med mig själv :/ lite tråkigt men det var så fint väder så det går väll ändå
Kom hem idag från mormor , vi har haft myspys synd att det vart lite kort men då blir det
iallafall oftare =)


Torsdagen ska spenderas med johanna , emma & frida, läääängtar =)


toppenhelg

På fredag kväll åkte jag med frejfamiljen ner till HABO :) - vilken resa men vi klarade oss utan skador . På
lördag blev det shopping med johanna , eller storshopping ska man nog säga =)
söndag kväll hemfärd med bästa johanna :P en helg i ett kortfattat format , men det var en riktigt KUL helg kan jag lova . Johanna vet iallafall hur man springer på Ikea =)


måndag : grattis frida =)



idag ( tisdag ) åker jag till min kära mormor med sis / hemma onsdag eftermiddag



mkt mkt bra

Veckorna går fort och tidern bara drar iväg . poeten själv har talat :P haha , nyss kommit hem till Johanna och snart bär det iväg för en promenad till coop . stammisarna som alltid är där . vi har haft riktigt kul , igår var det många turer - kupolen - tennishallen - johanna - jossan . Med dig har jag då aldrig tråkigt . Värsta uppståndelsen är ju att JOHANNA HAR KLIPPT SNELUGG :D haha du är tuff nu , men jag är riktigt stolt över dig =) nästa vecka ska jag ner till habo med frejja :) lääängtar . GODIS & SHOPPING står högst på listan . jag är faktiskt nöjd över mig själv , igår åt jag äntligen godis , haha :P nu blir det sista veckan på praktiken och sen är det sportlov och då ska jag nog sporta hade jag tänkt :P



nu ska jag gå och äta lunch med frejja , vi hörs !

du är bäst ska du veta J

söndag igen

Nu är det söndag igen och såklart gick helgen skitfort . Kom hem från frida idag , sov där igår och hade riktigt mysigt på kvällen med dipp , glass m,m :) kul att vi har hittat tillbaka ! Trysil i fredags , riktigt kul med er , jessica , lisa och jossan , haha det kan inte bli bättre :) Senare på fredagskvällen så blev det hagafest , kul kul fast orkade inte riktigt med på slutet , träningsvärk i benen =(  idag ska jag gymma med sis och fixa klart några läxor .

Stadsleken : säg en stad och sedan säger nästa person en ny stad på den bokstav den förra staden slutade på

jossan : Göteborg
josse : Göteborg
jossan : men du kan inte säga samma stad
josse : nehe :S öhh
josse : men Gothenburg då ? :P
jessica : men du är ju blåst josse :P


haha ,  humor =)


FETTODAGEN

Sitter nu hos larven och vi har såklart tryckt en varsin semla :) VANILJ , är man med frida så får man räkna med det . heheh , Vi var nyss på yoga , vilket var nytt & svårt . Johanna hade iallafall kul med sina skrattanfall =)

Idag har jag vart på salongen hela dagen , praktik , riktigt kul =) men det var inte så roligt när jag råkade få igång larmet på en kunds bil när jag skulle vrida på p skivan :P Ikväll ska jag sova hos frida , vi lagade mat innan yogan och har helt enkelt riktigt MYS. Syrran är på fjällrädnning så det är lite tomt nu . Saknar dig redan . nä nu ska jag allt få massage av frida tycker jag , ryggen värker       <3



 

lyckad dag/kväll

Nu är jag äntligen hemma fast måste snart åka igen . Igår var jag i Falun hela dagen , och kul hade vi kan jag lova ! Första blev det shopping i stan och senare åkte vi hem till Marica där vi hade kalas för henne :) tack för en lyckad kväll brudar =) Idag ska jag träffa frida & emma på kupolen och kika lite där , senare på kvällen har jag match i maserhallen . Efter det blir det tacos hos frida , med även emma =) riktigt myspys . haha , detta har vart rena tacoveckan för min del . tacos & tacomacka igår , idag vart det tacos till frukost och tacos till middag :P men jag tröttnar aldrig . =)



(om det ändå vore så lätt)


RSS 2.0