TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!

FREJA & JAG UMGÅS SAMT ÖKAR PARTYKÄNSLAN! NI VET VAD SOM GÄLLER IKVÄLL TJEJER. DET VANKAS UTGÅNG = ETAGE!!!!!!!!!!



ALWAYS UNIQUE, NEVER BORING!


dags för fredag igen

tidig uppgång trots att klockan blev mer än ett innan vi somnade. tre timmars inmatning. det går till en viss gräns sen orkar man inge mer. hemma och ätit en salig blandning till lunch. först en pirog sen lite mannagrynsgröt och frukt på de! haha. jag vet, jag är mysko.

jag blir nästan förvånad att det imorgon är LÖRDAG. hade inte räknat med att det skulle gå så fort.
jobba fyra timmar nu sen hem & putsa samt ta igen lite sovtid vilket kan behövas.

och vet ni vad: JAG SKA ÄTA TÅRTA PÅ SÖNDAG! (lite)
PUSSSSSS





ett ord

jag saknar dig mamma. jag vet att du läser och jag hoppas
du vet att jag älskar dig så otroligt mkt.
du gjorde min dag idag!

PUSS


varför är inte jag som alla andra?!

kommer jag alltid få vara den som är först upp? jämt så vaknar jag tidigt och idag så var det verkligen FÖR tidigt. jag har lov och sovmorgon. men nejnej, då envisas jag med att vara vaken kl 06.00 och inte kan jag somna om inte. men känns lite bra nu i efterhand när jag påbärjat pluggningen & är klar när alla andra ligger och sover.

måste fixas idag: OUTFIT!!

för jag har bara tre dagar kvar 3 dagar kvar 3 dagar kvar!

e.l.b.

min bästa och finaste storasyster. någonting hände. någonting väldigt positivt. kan inte säga vad men vi kom varann så otroligt nära. du fanns alltid där för mig och vi gjorde i princip allt tillsammans. du är en utav dom som får mig till en så bra människa. du får mig att må så sjukt bra och du är min stjärna. finns ingen som du.
fastän du inte är kvar här hemma längre så är du ändå en del av mig.

jag älskar dig utav hela mitt hjärta!
idag imorgon föralltid.



för tillfället har vi en msn-dejt i pyjamasen!

lov är verkligen min grej

jag bara älskar det. att göra precis som man vill, när man vill. fått utbildningen snart klar så gjort två jobbpass! helgen är otroligt nära nu och jag trodde nästan inte att det skulle gå så fort. dagen jag väntat på i evigheter känns de som.

veckans bästa: mina GLASÖGON har kommit.

duschen nu sen äta gorbys som middag. haha mums !

men det är alltid lika svart

jag är ett timglas som bara rinner utan att förstå




sleepingtime!?

alltid vaken först. men klockan ska egentligen vara kvart över tio så jag får faktiskt vara uppe. freja ligger och sussar så sött så jag bestämde mig för att plugga lite körkortsteori vilket alltid är lika kul (naat).
det är söndag och dagen vi har väntat på hela veckan. och vet ni vad: jag klarade min stressigaste vecka någonsin. puuh! så nu vet jag att jag egentligen kan en del, bara att fortsätta.

mkt trevlig kväll igår, bra sällskap & myspys med fruktsallad och massa mums!
laddar upp mig såklart. ska gå och göra frukost till min käraste nu.

denvarsåotrolig

jag har drömt om dig och han. drömt om hur ni egentligen borde vara med varandra. hur ni egentligen ska visa era känslor för varandra. två stycken som inte vet ritkigt vad dom vill men faktum är att de passar så förbannat jäkla bra för varann så jag försöker få hon att inse det. jag förstår såklart att det inte är så lätt när man inte vet hur man ska göra för att man inte vet motpartnerns respons. men om du aldrig vågar visa det kanske du aldrig får något. tänk på att han kanske känner precis likadant som du. värt att tänka på min vän!

/make it happen

you make me smile and live like never before.



de som gör min dag.
smulan&snuggi!
jagälskarer.


reached my day

obeskrivligt. tiden bara rinner ifrån oss. försöker verkligen ta vara på allt som går att ta vara på! vill vara tillgänglig för allt & alla. men nu känns att underbart. en hel vecka med (nästan) sovmorgon varje dag. ska bli så galet skönt att ligga och dra sig tills man själv känner för att göra något. ska även jobba tre dagar & helgen kommer bli oslagbar. min dag är nära.

todo:

* fix my hari tomorrow! unbelivable!
* vara med frejan & äventyra som vanligt (:
* ringa syster då hon nu är i sverige
*använda MYSBYXOR ALL DAY ON SUNDAY!

i love to speak svenglish.
/j


skatadessafyradagar&sennjutautavlovetsomblanddesistalovvikommerattfå?

jag borde inte ens sitta här. borde inte ens se på tv. blir totalt förstörd och bara värker ännu mera! jag orkar inte uthärda men det är smällar man får ta. skönt att veta att det är någonting iaf, så jag är glad ändå. som jag sagt förut, ett band ovanför mina ögonbryn som trycker ner dom och jag får fruktansvärt ont. jag är lycklig över nästa vecka! bloggen kommer att vara uppdaterad på den seenaste looken såklart!

te & macka nu för min del.

imorgon: TRYCKA AFFÄRSPLANEN! it's looking good girls!
PUSS

skatadessafyradagar&sennjutautavlovetsomblanddesistalovvikommerattfå?

jag borde inte ens sitta här. borde inte ens se på tv. blir totalt förstörd och bara värker ännu mera! jag orkar inte uthärda men det är smällar man får ta. skönt att veta att det är någonting iaf, så jag är glad ändå. som jag sagt förut, ett band ovanför mina ögonbryn som trycker ner dom och jag får fruktansvärt ont. jag är lycklig över nästa vecka! bloggen kommer att vara uppdaterad på den seenaste looken såklart!

te & macka nu för min del.

imorgon: TRYCKA AFFÄRSPLANEN! it's looking good girls!
PUSS

sunday and i'm looking forward to the weekend?

dagen i all ära:

klippa släkting
äta mammas tacopaj
gymma på frille&sverre
träffa jenny & handla material
UF träff hos mig
kvällen ser oklar ut?!

thanks for a great night yesterday. Tcafé-personal is the best.
/j.




the days we will remember.

Lyckan kommer från möjligheten
att känna efter själv,
att glädjas åt det lilla,
att tänka fritt, att ta risker
och att vara behövd.

tack för att du finns vid min sida.

(finaste kortet från den finaste vännen.)


johannapratadeisömneninatt.densöten.

Veckans bästa dag: torsdag faktiskt. föreläsning & kundpass sen det efterlängtade besöket hos SYNSAM. Och nog fick jag det bekräftat allt. Mitt synfel gör att jag får huvudvärk så behöver glasögon för nära håll. Beställde faktiskt ett par direkt jag var där. Hoppas dom blir bra!

Vidare mot gymmet & körde ett snabbpass då jag måste hinna med bussen & pappa var påväg mot enköping. snart blir det läggdags tidigt för lilla fröken bengtson. tidig uppgång & köra hårt!

Fredagsmys hos lisa i ludvika. sen rida på lördagen med min bästa queen!
gud vad jag är glad idag.

just ja, fick min sponsring (till ett projekt) från Björn Axén idag, riktigt nöjd!



/josefine.


i am complete for the moment, maybe.


hon som förgyller min vardag, hon som ringer och kan skrika mig i örat, hon som är så unik på alla tänkbara sätt, hon som kan busa & vara allmänt dryg har ätervänt till fältvägen där hon hör hemma. även om du är hemma så saknar jag dig ändå. men imorgon ska vi mysa sönder min freja!

PUSSI (som hon skulle ha sagt)






a day with jenny.s

kalasar! det är precis vad vi gör. ätit mat & lekt med couscousen, sen har vi gått till X2B och nördat vid datorerna. nu ska jag nog ta och flumma lite också så är den här dagen mer än toppen!



(two days left then I maybe will know the problem, or not!?)

joséfine

vet inte vad jag ska skriva här faktiskt, chocking.

med en fin vän har jag pratat om det mest skrämmande samtalet. döden. men det är sånt man behöver ibland. få dela sina tankar och funderingar med någon som verkligen förstår. vi har någonting speciellt gemensamt.

nu tar jag skolan & kortet på allvar så bli inte förvånad om jag inte har så mycket fritid längre.

/josefine


en la peluqueria

ännu en lördag. vaknar i den djupaste drömmen av min väckningssignal som jag snart skulle kunna radera för att den ger mig dåliga men. usch! direkt jag hör den så tänker man på alla dåliga mornar som man skulle vilja ligga kvar i sängen och bara dra sig. så idag blev det salongen på förmiddagen för att jobba lite. sen har jag gjort mig fräsch och luktar nu gott istället för fotsvett! converse borde ha luft konditionering i sina skor alltså. inte bra det där!

nu ska jag göra mig en omelett och sen ta mina ben å pallra vidare mot prosavägen för att kanske leka med molly innan vi ska hämta frida på jobbet. kvällen kommer bli lyckad. ska visa kärlek åt min kära vän och hon är värd en riktig kram eftersom jag är så dålig på att visa kärlek så nu ska jag bättra på mig.

still pain in my body.




jag kan inte leva utan min andra halva!
syskonkärlek till tusen.


kan bli en bra dag.

klockan ställd på kvart i sex. direkt jag går upp ser jag pappsen komma utanför påväg in i huset. han den stackarn har jobbat hela natten och inte nog med det så erbjuder han sig att äta frukost med mig, riktigt snällt ska du veta! vidare mot körskolan för körlektion klockan sju. Gjorde test och fick sen grön plutt. nöjd!!
nu är jag hos min bff och myser runt & dricker koffein.

gnsh - ikväll och middag på restaurang!
underbart
<3

 

så jävla sköna brudar asså!


my head is killing me slowly

ingen ork. finns ingen lust. har man haft det i några veckor så tär det på en som fan. även om jag gör allting rätt så funkar det ju ändå inte. vad ska man då ta till för knep? kanske inte borde tänka överhuvud taget utan bara få låta det vara.

jag vet faktiskt inte men pallar inte skiten längre!


091007, a letter to you


Eftersom jag är en sådan fin vän som hjälper Josefine med hennes blogg om hon behöver hjälp, så tycker jag att ett en gästbloggning kan kvinnan allt låta mig göra.

Jag heter Frida, är 18 år och åtta månader. Med andra ord är jag äldre än Josefine, nästan nio månader äldre. Jag och JB lärde känna varandra i sjunde klass på högstadiet, båda lirade pingis i centralkapprummet under rasterna på vår dåvarande skola. Historien är ganska rolig och för att göra en lång historia kort: vi började heja på varanda "for no reason" och efter det har vi vart polare.

Josefine är en av de finaste människorna jag känner. Hon är aldrig elak mot någon och är alltid i full färd med att planera sina veckor så hon hinner träffa alla hennes vänner, plugga, dansa, jobba och klippa massa människor. Jag skulle ibland vilja kalla Josefine för ett kontrollfreak. Det har hänt att jag frågat henne om hon vill ses, då kan jag få ett svar som: på förmiddagen ska jag träffa x och på kvällen w men där mittemellan kan vi ju ses? Där snackar vi om att utnyttja varenda minut som hon är vaken. Men det är det som är så härligt med Jossan (läs: ibland, ibland blir det liite för mycket) 

Jag kan ärligt säga att jag förmodligen inte skulle vara samma person som jag är idag om jag inte lärt känna henne.

Mycket kärlek till dig Josefine/Jossan/GoseKossan/Limpan/JB/Jossipossi/Jososos
genom detta tjyvskrivna inlägg.
/ Frida Sand


Veronica Maggio - Gammal sång


v.m gammal sång

livlöst & trist. precis som mitt hår är. vill ingenting och är bara allmänt hängigt & tråkigt. borde ta tag i saker. få ordning på det som jag har i huvudet. vill inte känna det som ibland kommer och går. få tillbaka den känslan gör mig nervös och bara ur balans. måste hitta vägen igen.

måste ha till en viss speciell dag: lars winnerbäcks nya.


the simplest thing

hur man förstorar något så simpelt till en riktig granskning. man tror man gör en stor grej utav något när man egentligen bara gör som man känner för. för det finns ju aldrig något speciellt rätt eller fel i hur man kan "take the step". det handlar bara om en sak, och en ganska så självklar också. individuellt men man kan inte annat än känna efter. vi borde inte vara så inkluvna i oss själva utan våga säga minsta lilla.

jag ser upp till er som är därifrån. ni säger alltid det som kommer upp som första tanke.
vågar bara öppna käften & lita på er själva utan att fråga andra.


goodnight

dags att krypa i kojen. haft en utomordentligt skön kväll. började med magknip men slutade i tårar. lycklig utav en film. helt ensam låg jag och typ hånskrattade åt mig själv för att det var så bra!
ögonen säger godnatt för längesen så ska nog lyssna på dom nu.
morgonpromenad imorgon sen plugg all day.

btw, min syster överraskar mig och kommer och hämtar mig på salongen!! ÖVERLYCKLIG
(för dom som inte vet så bor hon i norge och skulle egentligen inte komma hem i helgen)
höll nästän på att skrika till framför min kund ju. hej&hå hur det kan gå.

natti natti mina vänner!

a feeling

hur svårt det är att uppfatta saker. hur vet man egentligen när det känns för någon annan? att tro en sak och att sen själv få känna på det är inte riktigt detsamma. när man väl försöker få personen att inse fakta & försöka se problemen som växer fram så framstår man som en som inte kan glädjas åt andra. men är det verkligen så? är vi för rädda för att försöka släppa taget åt någon annan eller vill vi bara ha bekräftelse?

frågan som förblir obesvarad.
/j,


doing all my homework.

välfylld dag. börjar med uppgång vid 08.00 för att äta en riktigt smarrig frulle med frida.s och sedan ta hojjen in till stan för att sitta på körskolan 2 timmar. gick väl skapligt men får alltid huvudvärk när jag varit där. ska plugga som en nörd nu alltså. sen tog jag & cyklade vidare mot haga för att ha ett litet möte om UF. fick bra hjälp så nu får vi se resultaten och så sen. vidare mot kupolen för inköp av material så snart är produktionen i full gång! har sedan gymmat och blev en sen lunch klockan kvart i fyra. hej och hå. men var knappt hungrig så konstigt det kan bli.

freja: om du läser min blogg fastän du är i californien så vill jag att du ska veta att du bör förmodligen bör köpa med dig TJOCKTRÖJOR hem. kylan har kommit och imorse var det nollgradit ute. trodde jag skulle tappa hakan ju! så nu så är det mössa & vantar som gäller varje morgon. jag satt & tänkte igår på att det känns som att jag ska ringa någon men så kom jag på dig. var nära på att ringa hem till helly & ingi för att få prata med dom. fast jag gjorde ju såklart inte det men hade gärna velat. saknar ju dom också nu när du inte är hemma !  
men du är alldeles strax tillbaka i sverige & då ska jag krama sönder min vän.

gjorde en ganska så fantastisk sak idag! jenny&jossan will understand.

min höft är knas igen så hoppas det inte är något långvarigt bara!
usch. ska plugga vidare & promenixa senare.
/j.

dålig bild update så nu kommer massa som inte ens hänger iho men whatever!









RSS 2.0