såklart

Vill bara ge dig en stor fet stekpanna i huvudet..
Precis så känner jag just nu

?

Bakar matbröd och letar lägenheter/rum. Kan jag inte bara få den/dom som har guldläge och allt. Måste klara upp allt detta nu. Flyttlådorna börjar fyllas och jag vill ha en address!
NU TACK


hard work work

På jobb nummer två och gör ett sista pass 14-21 innan jag får en ledig helg!
Känns så jävla gött rent ut sagt. Och just nu är livet på topp alltså. Umgås med fina vänner och gör grymma/spontana utflykter som inte blir annat än lyckade. I helgen var det meningen att jag & Freja skulle besöka huvudstaden men vi ändrar om i planeringen (vädret hindrar oss från allt vi tänkt oss) och börjar lördags morgonen med en frukost på Scandic Hotel för att sedan ha en heldag tillsammans!

we're only suppose to live the dream

stockholm here i cooooome!

NU BLIR DET AV!!
1:a september börjar jag jobba som frisör i Stockholm (Täby). ÄNTLIGEN. Känner mig nöjd med beslutet och jag har alltid velat dra mig neråt Stockholms trakterna för att testa på livet därnere så nu jävlar blir det av. Salongen ligger i Täby centrum, (gallerian) och det är cirka 12 stycken som jobbar där. Utav dom jag redan träffat känns det som en grymt bra sammanhållning och härlig salong. 
 
Letar lägenhet/rum nu och nog ska det allt lösas!
Skulle tippa på att flytten blir av ungefär den 26:e augusti, på mammas födelsedag och allt. Eller iaf den helgen skulle jag tro.

Wiiiiiie! Nu ska jag fortsätta packa ner mitt rum i lådor och slänga gamla kläder.
PUSS


dreams are coming true.

Jag är grym, mitt liv är ännu grymmare och mina vänner är alldeles för bra.
Jo tack, jag är nöjd med tillvaron just nu. Jag är i ett ständigt lyckorus och om jag njuter.

Trevlig helg gott folk. Imorgon firar vi!
Och inte så lite heller.

busy life!

Ganska mycket som händer och sker. Jobb och ibland dubbel jobb. Ledig kanske en dag i veckan resten jobb. Nöjd med det och njuter alla stunder. Så underbar personal och lovord är så jävla värt rent ut sagt! Och för en gångs skull tackar jag och tar emot. Man ska ha cred för att man sliter asset av sig. Det finns inget finare än att få lite belöning.

Lyssnar på den personen som jag tydligen ser ut som och det gör mig absolut ingenting för hon är grym och snygg! Så kändes inte helt fel precis. -Inga kläder that's it. Om och om igen tills spotify säger att jag lyssnat för mycket.

det verkliga

jag faller handlöst och du är inte där för att ta emot mig
precis så känns det

festivalandet är över för iår..

Och så har den grymmaste veckan på hela sommaren gått. Jag har haft så sjukt kul och det blev mer än lyckat! Vi har träffat grymt sköna människor, hängt en del i öltält, röjt sönder oss på the sounds, blev kär igen i håkan hellström, sovit på bar mark med en platta öl som huvud kudde, vaskat en hel del, skrattat åt när freja blir bunden på campet och sist men inte minst, klämt en halv pizza! Så galet nöjd med min insats, inte käkat det på kanske 2-3 år.

En bråkdel av allt som fyra dagar av fred & kärlek kan bjuda på.
Vi ses igen peace and love år 2012.

RSS 2.0