pirri pirr

Ett steg närmare resan. Snart ska Dukoral drickas så vi ska slippa alla otrevliga bakterier! Ska snart sussa och sen upp imorgon för ärendes runda med syster. Allt skall fixas & köpas sen är vi redo att invänta nedräkningen. Min resfeber har såklart infunnit sig och jag börjar få ett uns av separationsångest. Så därför njuter jag varenda ögonblick av fina vänner & staden borlänge!


livet ler mot mig idag

En riktigt fin dag. Vaknade upp bredvid två snyggingar i en grymt fin lägenhet! Frida flyttade äntligen hemifrån igår och vi hjälpte till med det ena och det andra. Dagen består av fix & hänga här. Skönt med en ledig dag idag kände jag. Nu ska jag umgås!
PUSSSS


svinigt kallt

Våran värmeväxlare/beredare eller vad fasiken det heter har gått sönder. Så nej vi har ingen värme i huset utan kalla golv och kylig luft lever vi i. Höll nästan inte på att somna för att jag började smått hacka tänder. Så en stor thé kopp förgyllde min morgon riktigt väl.

Att tillägga är att jag varit kaffefri i 14 dagar!
Trodde jag aldrig skulle inträffa men allt går om man vill.


halva veckan

Vaknade av ett samtal istället för alarmet och det var sjukt mycket bättre! En fin vän förgyllde min morgon så jag gick upp lite tidigare och tänka ta tag i dagen lite tidigare än tänkt. Så nu har jag precis druckit upp mitt thé och ska försöka hitta några dugliga kläder för en onsdag som denna.



waka waka

och vart tog kvällen vägen?

Kom hem runt fem och var mer än effektiv. Plockade ur diskmaskin, lagade mat och gjorde en brasa. Sen har jag suttit i soffan sen sex och nu börjar jag fundera på om det är dags att göra något, bra fråga, men lite sent påtänkt kanske. Jobbat åtta timmar iaf och känns mer än bra! Är lika pepp fastän jag vet det blir jobb mån-sön.

Ska ge Biggset Loser en chans såhär på sista avsnittet.



kärlek till dig finaste mamma!

23

Haft en grym helg i fint sällskap. Överraskningsfest på fredagen och sedan hamnade vi på vårat favorit ställe för att shaka som aldrig förr. Lördagen bestod av mys, jag och frida hade ännu en oproduktiv dag. Men sjukt värt det, åkte sen ut till hvars och fick middag och sedan badade vi tunna. Underbart var precis var det var!

jag är mikrofonkåt!
word josefine word


men äntligen

Vaknade och slängde mig upp med ett ryck. Fredagar är alltid dom samma, perfekt frukost, ett snabbt klädval, håret föll på plats och sminket blev alldeles lagom. Då finns det faktiskt hopp för mänskligheten ska ni veta. När alla bitarna är med och man kan njuta för en stund. Det ska jag göra, friday i'm in love.


godnatt

Väl hemma igen efter ett jobbpass 13-19 sen direkt hem till Matilda för avskedsfika och en sväng till Falun för att hämta syrran på jobbet. Grymt kul att få träffa tösen igen sen så ska hon flytta ändå till Åre, men ska allt så slag i saken och besöka dom där uppe när jag kommit hem där i början av april någon gång! Nu är mina ögon sjukt trötta och munnen börjar bli less på att gäspa, så dags att knyta sig och tänka på refrängen.

Natti Natti

en grym lördagskväll med min bästa

Josefin Nord kom till Borlänge och med henne kan då allt hända. Från att ha strosat en stund på hemmakväll såg vi en dansfilm och bestämde oss för att gå ut och shaka lite istället. Åkte då hem och fixade lite make up och valde att ha våra sköna kläder och se vad borlänge kunde erbjuda för kvällen.

Började med lite fix!

Josefine & Josefin

Nämen hej på dig.

Vi dansade i våra sköna kläder som Josefin hade sagt!

Och ja ryktet stämmer, vi åkte LIMO hem!


Lyckat!


back in buisness

Efter fyra dagar av konstant magproblem och kramper är den nu tillbaka igen som vanligt. Inte kul att inte känna någon hunger eller att kunna slappna av. Så för mig blir det aldrig mera ludvika mat! Usch usch. Fredag idag vilket innebär taaaacos! Som jag längtat. Är ledig också vilket innebar en sovmorgon, till nio kanske? Bra jobbat Josefine. Sen frulle med syrran & pratat en massa Thailands planer. Är sjukt taggad nu och 32 dagar kommer gå helt galet fort.

Ska ta på mig min favvo tröja & njuta av livet.
PUSS


a girl like me

Jag har en andra halva och hon kan aldrig
beskrivas tillräckligt med ord.
Du finns, förstår och är perfekt.
Med dig kan jag vara dag ut och in!





107 DAGAR! woooooooop


att chilla

Jobbigare dagar än vanligt. Fått nån jäkla magkramp som hållt i sig i fyra dar så var tvungen att ringa farbror doktor idag för råd. Det jag fick höra var att jag bara skulle äta: gröt, pro viva eller välling. Thé och rostad macka utan pålägg var också okej. Jaha!? Så nu när jag ser alla maträtter saknar jag det redan. Men är dock samtidigt spyfärdig så nej tack.

Vilat hela kvällen lång och njutit utav skogen här.
Ska snart gå och sussa. Funny days.
NATTI


.

if you could change me i wouldn't say anything
just stand there and take it all
cause that's exactely what i need right now




du är kung

Uppstigning 07.00. Äta frukost med pappa, klä på mig, sminkning och sedan bege sig på cykeln till jobbet. Det är omkring 16 km fram och tillbaka. Lite vardagsmotion skadar väl inte! Sen hem och på med gå-skorna för att promenera min runda. Kvällen ska jag sedan spendera med soffan och TV:n. En sådan kväll har jag längtat efter.

Och idag ska jag och freja boka tåg biljetter!
wiiiiiie


monday morning

Känns mer än bra att få starta veckan med dels en morgon promenad och sedan jobb mån-ons. Tror faktiskt november kommer gå lika fort om inte fortare. Helgen har varit riktigt lyckad. Josefin kom till mig på fredag och vi körde en utgång med f.s och deras gang. Cyklade sedan till cafét och jobbade på lördag morgon. Direkt efter jobbet plockade freja upp mig för att styra kosan mot Ludvika! Där vi började med en "rejäl" middag, som bestod utav fyra köttbullar och en skål yoghurt. Sedan var det Halloweenfest och Ebba Gold som stod för kvällen. Träffat massa trevligt folk och allt var riktigt lyckat. Vi körde på Zorro tema och lyckades ta oss in gratis fastän man inte riktigt kan kalla det utklädnad. Söndagen hade vi mys i Jossans soffa och både jag & freja hade kunnat bo i den ett bra tag framöver. Så vem vet, en flytt till Luddis kanske :)?

Nu har jag precis ätit lunch och ska fixa det sista innan jag sticker iväg till salongen.
PussHej!





who are you, and what have you done to yourself?

Trött på för mycket.
Linas matkasse, adam lambert, mix megapol, minusgrader, att det är mörkt när man går upp, att tiden inte räcker till, att kungarna av tylösand är slut, att jag jämt är rastlös, att jag inte kan sluta pilla på naglarna.

MEN jag är så sjukt tacksam för allt annat!
Kom hit nu Josefin Nord and make my friday!


det är fett

Torsdag:
Jobb 11-19
Middag
Sova

Intressant va!?


käraste

Flippat.

Jag flippar ut, du flippar ut och snart gör vi alla det. Ibland tror jag en del saker gör så att vi inte kan tänka klart och problemen bara växer till något som inte ens existerade från början. Vår hjärna gör inte som vi egentligen vill utan den har förstorat upp det. Och i slutändan vet vi inte vad som är rätt eller fel. Det komiska är att vi alltid samma gång gör samma misstag. Väljer bort magkänslan och tror på det som inte ens finns.
Om och om igen.



November

Igår blev det första november vilket innebär att jag fyllde 19 år! Dagen firades med mina kära familjemedlemmar och i fina vänners sällskap! Åt god mat & bakade fika för kvällen. Fick en massa fina presenter och en del bidrag till resan! TACK så hemskt mycket, sjukt nöjd med hela dagen ska ni veta.

Bilder från helgen!




Frida blev Josefine & Josefine blev Frida.


Allergisk!?

Det kliar på hela kroppen och halsen känns svälld.
Lite små panik här om jag ska vara ärlig.
:/


RSS 2.0