ledigledigledig

idag vare skönt med sovmorgon vill jag lova =)
först åkte jag med syrran till kupolen och senare träffade jag frida där
vi kunde inte motstå frestelserna av el macon på donken , så vi käkade där
riktigt gott & nyttigt eftersom vi skulle träna efteråt så blir det ju + - 0 :)
vi tog en sväng på kupolen , hittade inget men frida shoppade
vart en kaffe & choklad på donken sen , vilket kanske inte var det bästa eftersom vi tog den en kvart innan
gympapasset började :P menmen , vi körde hårt ändå =)

nu ska jag mysa med syster och kanske ta ngn varm macka =)

pusshej

slappa dagar

Nu sitter jag hemma hos pappsen igen efter några dagar hos mamma . Helgen gick fort som vanligt men det blir lång ledigt för mig nu igen. Ledig tisdag, onsdag och fredag, jag börjar undra om det inte är lite slappt ? men det är bara skönt :)   Igår hade jag en kul dag med frida, afropowedance var riktigt skojj.
Vart har alla tagit vägen? idag var vi fyra stycken på fotbollsträningen och snart byter väll alla ? men nu är det nya planer så man får väll hoppas på det bästa . idag hade jag samtal med idrottsläraren, gick finfint och allt var bra - skönt att höra.

Den 8/1 blir det TRYSIL med Lisa, Jessica och Jossan. haha äntligen kunde vi bestämma oss , men det ska bli skitkul :) längtar tills på torsdag , träffa några tjejer i klassen och ha lite kul hos marica =)

nu ska jag kila och läsa lite i min bok , vem älskar yngve frej :)
haha riktigt kul =)


mammsen

Igår kom jag hem från mormor , det var riktigt kul där. Så idag kom mamma och hämtade mig så jag följde med hon hem till halvars. Vi bakade pizza och åt efterrätt som var super ! Vi kikade även på en mkt bra film . Idag så blir det lite plugg + träning. AFROPOWERDANCE :D yeah , ska bli riktigt kul ju . Massa folk jag känner ska dit så det kan inte bli bättre . Ngn som vet vart man kan söka jobb ? måste verkligen fixa ett nu , så förslag ? =)
Ska kila nu och fixa mig men ha det


LEDIG

fastän man är ledig så följer jag med johanna till skolan :P men hon hade bara idrott så det var skönt. Fick faktiskt vara med och bowla, haha om det gick bra det säger jag inte. Igår var det myspys med johanna hemma hos mig. vi hade trevlans och hon sov även över. vi shoppade också innan på Kupolen. Dagens inköp: två t-shirtar, skor, mössa, leggings och örhängen =) Sitter nu på haga och väntar på att sis ska komma och hämta mig . Ska senare åka till mormor :)
träningsvärk har jag också och latisen orkade ju inte träna igår , haha . men jag tycker synd om dig :/



visa vad du känner och ser
du kan inte alltid stå där och le  / j

underbart

Idag fick man då vakna av sig själv , slapp väckarklockan för en gångs skull ! är snart på väg till stan för att luncha med Jolina :) längesen man såg na. Efter det ska jag gymma med min syster och träffa johanna. mkt skön dag och imorgon blir det också lungt fast i Hällefors istället .
nu måste jag tyvärr kila men ska skriva mer ngn annan gång :P


hvfb

Äntligen , då har man gått klart i skolan för denna vecka =) på förmiddagen har vi haft el , kopplat hela tiden så nu är jag ett proffs på kablar, sen ikväll blir det fotbollsträning även shopping med sis inför helgen . På fredag så åker jag till gertis / mormor och stannar tills på lördag. Helgen är oplanerad för tillfället så hör av er med förslag



helg+måndag

Japp då var det måndag igen , skola och sen blire träning ikväll . har faktiskt en skön vecka framför mig , slutar tis-ons innan lunch och ledig torsdag och fredag :) Helgen har vart lugn och helt ok :) filmkväll med tjejerna och kikat hockey igår kväll. idag träffade jag johanna på bussen och övertalade henne att följa med mig hem , bara om jag bjöd på mellanmål , haha :D men det fixade sig till slut , väntar nu på att syrran ska komma hem och skjutsa mig

PUSSHEJ =)

fika med frida

FIKA

semmeldagen för mig & frida :)

haha schysst

Då sitter man här i fotbollskläder och gick upp tjugo över åtta bara för att komma i tid till samlingen , men troru det är någon som kommer ? Nej , jag börjar ringa lite folk och då säger dom att det är inställt , aja det blir träning ikväll iallafall (:

det var riktigt kul att träffa dig frida ! fika sitter aldrig fel  / J


härligt

jahapp då har man skaffat blogg , så det kanske märks att nybörjaren är i farten .
idag slutade jag vid tolv så jag åkte och träffade  johanna på kupolen och fikade innan gymmet ! <3 sedan flängde vi runt på stan kupolen och coop innan vi kom hem till mig , och hittade även mkt goda yoghurt drinkar till ett extra bra pris =) vi hade iallafall en riktigt kul dag bruden ! och imorgon blir det fika med frida .

/ J

RSS 2.0