dagen med stort d.

nu kör vi tjejer! söndag vilket innebär att planet lyfter ikväll klockan åtta. resfeber så det sjunger om det. men nu är allt snart klart och jag kan slå ihop resväskan. ska ta en sista lunch med familjen idag innan jag åker mot ludvika. två redheads och två twins ska ut på äventyr! KOMMER BLI GRYMT.




längtar så jag spricker!
hejdå sverige och hola espana.


en grym fredagskväll!

time for a bbq with my friends! a great day and a lovely night. you make me happy girls.










äntligen dagen jag väntat på

totalt slut. får knappt upp ögonen på morgonen. men idag är det fredag och jag har väntat på denna dag! flängde hit och dit igår så på kvällen visste jag knappt in eller ut. men nu är det två dagar kvar tills jag får ligga på playan och dricka drinkar! lätt värt att hålla ut. till salongen idag och jobba först sen är det planerad grillning men det får nog vädret bestämma om det blir av eller ej?

PUSS


great day

JAG EFTERLYSER SKAVSÅRS PLÅSTER TILL MINA ÖRON!? SYRRAN PLADDRAR SÖNDER DOM :O

hahahahahaha!!


godmorgon

i skolan redan? ja det är sant. mamma och jag var klara så tidigt så varför inte åka ner. så nu sitter jag här med min ipod och lyssnar på bra örongodis. det är ganska så dött här om man säger så men brukar ju inte heller vara här om jag inte behövde.. skola till fyra sen hem på middag hos mamma + släktingar för att de sedan åker utomlands dom jäklarna. men när dom kommer hem igen så är ju jag i spanien så skitsamma :)

mitt fina lilla röda bröst har lagt sig lite men var grymt skönt att kunna vara ute hela dagen/kvällen igår och det var nästan för varmt när jag och sis var ute på powerwalken! då är det sommar hörni. ska lämna in de två sista skriftliga uppgifterna idag och imorgon sen är det slut på alla skolarbeten. hur sjukt är inte det!? för första gången i mitt liv så kommer jag att sakna skolan.

ska ta och göra lite nytta nu kanske. hejdå blogg så länge

tisdag

innebär LEDIGT för min del! har varit så grymt skönt att bara spontan göra massa saker. spenderat ming dag med freja (min nya sambo) och sis. sovit, solat och tränat. så nu är man rödfin på bröstet! ska packa ihop mig här så åker jag hem till mamma och myser.
life is good!

life

skolan - tränar - äter - vänner - salongen
det är hur jag spenderar de flesta dagarna,
och taggar som fan till på söndag. SPAIN SPAIN SPAIN.


adíos amigos.

.

precis anlänt till ett blött hus i halvars. regnet bara faller ner och än så länge finns det inget stopp. inget som kan hindra denna dag från att bara vara grå och trist. fast så fort det blir grått så är allt tråkigt. men tar man vara på det så finns det fördelar. en soffa, fruktsallad och hyrfilm. precis vad jag ska ta och göra efter middagen. ta vara på en massa tid som aldrig finns för att bara hänga och inte göra ett skit. och jag kan säga att jag inte var ensam på hemmakväll. alla hade precis samma tanke som vi.

örongodis, lifehouse-everything.

memories



mer än någonting annat vill jag bara vara där.
våran egna lilla favorit plats.
snart, så snart.




klocka?

tiden bara försvinner för mig
minnet finns inte och jag förstår ingenting
men lite frihet tor-sön
införskaffa flera par skor (förhoppningsvis)!?

nu skivstångsgympa med sis!

a lot to do

lite fläng hit & dit. nu är jag henma igen iaf efter en kryssning på östersjön. lyckat. idag skola på kanske 20 minuter så inte riktigt värt att vara där kändes det som men fick en timme i solen med evelina & ingrid. nice shit! nu åker jag hem till sofia och hjälpa henne med håret. grymt kommer det bli!

och vet du vulkanen, vi åker oavsett om du vill det eller ej!
no problemas


m.

det som behövdes nu var du
du som får mig att må bra
du som är viktig
du som gör mig till den jag är
du som jag älskar och saknar.

äntligen!

hjälp!?

för det första: balen eller inte? har skitsvårt att bestämma om jag ska gå eller inte..
och imorgon är det sista dagen att bestämma så nu vette sjutton hur jag ska göra.

måste nog byta om nu förresten, hejdå blogg och hej skivstångsgympa!

det kallas vänskap!






tankeställare..

huvudet vill en sak men magkänslan säger någonting annat.
vilken känsla är bäst att följa?
och blir det ens rätt vad jag än väljer.

försovning.trött.segt.längtan.

men det är ju måndag. dagen på en ny vecka med nya möjligheter. precis laddat med lite energi så jag orkar med gymmet. sjukt pepp faktiskt! köra ett pass med syrran sen hem och laga mat. dagen har bestått av skola och sen till borlänge för en fika med josefin & jenny. bara för att man längtar så mycket till allt så går det såklart så fort så nu känns det nästan som att jag inte riktigt hinner med. har en känsla av lycka och panikångest? men det kanske är så det ska vara. eller det vore ju tur för mig om det stämmer.

dags att röra på påkarna.

RSS 2.0