spörtis lovis.

gryyyyyyyyyymt skönt!
allt plugg. alla måsten. alla tider att passa. allt ansvar. all energi att ge bort.
nu slipper vi det i en vecka i allafall och det känns super!
dock blir det en del jobb men också en hel del kul grejer ska göras.

jag har också fått beställt kläder från forever 21! happy.
att lyssna på: melissa horn, new york!
för bra för att vara sant.

NU: duschen, make-up, göra middag till hela familjen, krama om min syster för alla de dagar vi har missat tillsammans, umgås tills kl.19, åka till jobbet sen hem för att sova ut!

det går inte att beskriva min kärlek till denna fina mamma!


jag ska hitta min plats ändå

tacos. melodifestival. kaffe. lars winnerbäck. mera kaffe. jobb 00-03. sova sova sova.
-min lördagskväll.

ha en bra kväll gott folk.


en tanke

konstig natt. drömmer om allt och vet inte vad som är verklighet eller inte. vaknade upp alldeles för tidigt. men går aldrig att få det som man vill. fel sida skulle jag nog också kalla det. men blev bättre till slut och fann humöret på vägen. men det brister. för ofta.

måste hejda mig nu från de grymt goda naturella cashewnötterna. fan för detta.
dags att ringa för lite beställning av norsk yoghurt!!!!!

allt eller inget

det blir fel. jag lägger skulden på någon annan. har svårt att ta till mig. vill inte veta och vill inte vara. försöker stå emot men ibland går det inte. ingenting blir som jag har tänkt. frustration. tårar. jag vet varför. ibland väcks en ångest när man släcker en annan.

jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

trött tjej.

fast inte trött så utan i kroppen. i ryggen och fötterna. men jag vet att det är fredag imon. dock är inte helgen min bästa denna månad. men vad gör man inte. blir ju glad sen iaf! och lön idag med, kändes bra då man alltid blir lite extra glad för man räknade med mindre. så nu ska allt in på spar. WIHO!

ska gå upp till freja och dricka kaffe. och grattis fridasand till 19 års dagen!
pussss

klicket.

att våga ta allt till en ny nivå. man blir stolt och ger efter.
tror det kan bli bättre så fort som möjligt.
men när det visar sig så känns allt fel och ångesten kryper fram.
man förstår ingenting i slutändan.


shit. kaos på skolan.

massa folk,tv och grejer. något parti som är här och nu blir det diskussion. aja, jag är i skolan och slutar vid fyra. Haft kultur&stilhistoria nu på förmiddagen och snart engelska. Och ikväll ska jag ta en promenad till Rätt Pris för att hämta ut min STUDENTMÖSSA!! eftersom alla i klassen fått samma sms och det är det enda vi väntar på så det borde ju vara den. JIPPI!

och idag är vi riktigt glada för en bra nyhet!

heldag i stockholm med bästa klassen! sjukt mkt skratt & sång.

Jag har lite smått huvudvärk.

Klassresa till stockholm.
Morgonen började vi på Loréals huvudkontor i Alvik där vi fick en kurs i den nya färgen. Var grymt bra och blev inspirerad! Vidare mot stan för att luncha på Kungshallen med redheads och blondie! haha nya gänget. Sen strosa lite på stan då vi mötte på en komiker, jenny blev så glad så hon slog till jossan (och då menar jag ingen liten smäll inte) sen knallade vi ner mot Dramaten för att få en guidad tur. Också super intressant och dagen känns riktigt lyckad. På bussresan hem satt jag bredvid Evelajna och nog fick jag mig många skratt. De flesta var övertrötta och det slutade i allsång längst bak i bussen och sjuka kommentarer! Och jag kan säga att jag inte är ensam om min humor alltså. Men TACK för en bra dag.

att tillägga är att jag och lisa fick lov att ta på Mikael Nykvists skjorta som skulle till tvätten. den hängde där och man måste ju göra något när man ändå är där. haha. stort va :D?

/josefineb.


uppsnärjd i det blå

jag har tagit en paus. sitter med min projektrapport och det är inte mycket kvar alls. ska skriva en halv sida till och sen hoppas jag att den är klar! och att den får ett bra omdöme skulle ju inte vara helt fel heller. har låtit håkan få bli mitt örongodis ikväll. känns som att det kan ge hopp om lite värme i denna kyla. men försöker att inte klaga för mycket för alla bara klagar på att är det inte för kallt så är det för vamt. så låt det vara som det är för det finns ändå ingen som kan göra något åt det. så det så!

tisdag: stockholm med klassen. loreal och dramaten. grymtbra.
onsdag: skola 9-16.
torsdag:praktik
fredag:praktik.

veckan är ju för övrigt ganska så skönt. men på något sett är helgen inte som jag vill ha den men jag biter ihop och ser det positiva i allt. (okej, inte alltid men whatever). nu dags för att läsa framför brasan sen laga middag.



det kallas vänskap.


en ända stor fråga.

underlig natt. vaknade till av att min bröstvårta värkte som fan, då jag hade drömt att jag tagit i hål i den och att staven började gå igenom. den var illröd och sved så inåt helvete. hatar såna mardrömmar! och till råga på allt så satt jag i min dröm och slevade i mig kolasås med lion strössel, undra om det var för att jag skulle till jobbet idag !? det kan då ibland vara bra underligt. tur att man blev väckt av en viss person..

dagen har varit och är bra. fått sovmorgon och har umgåtts med mina fina. vi hade sjukt roliga diskussioner igår och jag kan inte annat än vara lycklig när jag är med er! 
 

kärlek.

09:24.

en skål med fil och musli, ett glas färskpressad juice, en kokt ägg och tidningen chic. jag bara älskar lördagsmornar! det är så skönt att ta det i sin egen takt. nu ska jag hoppa in i dsuchen och göra mig färsch.

jobb 12-16. sen frida & johanna för att laga mat tsm. melodifestivalen kanske?
pusss

en stjärna. elb.

någon så nära men ändå så långt borta. en som är precis som jag men ändå inte. hon gör mitt hjärta helt och jag behöver henne för varje dag. du gör allt så mycket lättare och det är med såna som du jag vill spendera min tid med. och när man inser hur svårt det kan vara uppskattar man allt mycket mer. hon har snart varit bortrest i 1,5 år men om en vecka får jag ha dig hos mig igen. vi har någonting speciellt. något som ingen annan kan förstå. du är precis som jag men ändå motsatsen. och det är precis det jag behöver. jag behöver dig i mitt liv för att klara av alla svårigheter i livet. en som jag alltid kan lita på, och du är den enda som jag alltid kan räkna med.

jag älskar dig utav hela mitt hjärta och den 28 februari blir jag hel igen.
jag är lyckligt lottad som får ha dig som syster. du är mitt allt.

jag är så finurlig ibland men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

en grymt bra dag. känner mig så glad för ingenting och livet i rätt riktning. mot sommaren och mot alla förväntningar. detta år har mycket att erbjuda och jag ska ta vara på allt och det har redan börjat kan jag love er trogna läsare. så denna fredag kväll bjuder nog på vila, en skön soffa och god mat får vi hoppas.


complete me

begär inget. förstår snart inget och vill snart ingenting.
men ibland känns det till en viss del meningslöst? men ändå så fortsätter man.
och det är framförallt det som gör det så hoppfullt.

mina mystiska inlägg. mystiska rubriker. mystiska jag. men i slutändan finns det en mening med allt.

BOUNCE!

BokatBokatBokat. Den 25/4 åker jag och josefin ner till Stockholm / Globen för att titta på den sista föreställningen med dom. och jag är sjukt lycklig för detta. Och det blir nog en del shopping och mys i storstaden om allt blir som vi har tänkt.

jag är mör i kroppen så ska inta soffan nu med en kopp te. scrubs får göra min kväll igen.
praktik imorgon. jobb lör-sön. umgås med flicksen och plugga klart det sista innan lovet!

PUSS




seg som få. mässa 08-15.

hatar tidiga mornar. men nu är det kväll igen och vi klarade av mässan. spåklart så glömde vi systemkameran som vi lånat av freja vilket egentligen suger men blev några mobilbilder iaf!

träning nu med frida. sen hem och laga min lyxmiddag enligt mig:
lax med nudlar, hemmagjord wok a lá josefine och en dillsås till detta.

och ikväll bokar jag och min kära vän josefin nord in en grymt bra resa(inom sverige) till!
fasiken vad jag längtar.
 


det är så grym kul. jag njuter!

allt känns bra! speciellt för stunden. livet och allt vad det erbjuder. veckan är riktigt chill. en skoldag sen ledighet, mässa och praktik på det. och jag kan säga er att utväxten är borta!! lyckan. men svårt att beskriva denna färg så ni får helt enkelt besöka mig för att kika. nu väntar en projektrapport och lite svenska läsning. jag har också varit en snäll flicka och köpt en semla till min far för han är så rar :)

på återseende.

confused

ta tag i saker. klara upp allt som går att klara upp. försöka göra det som man alltid tänkt på. och nog för att det ska göras en dag som denna. ska gå upp och äta min frukost som vanligt. ta min kaffekopp och låta kaffet få göra mig hel efter en natt. se mig i spegeln och ge det till ett utseénde. låta dagen få bli som den blir. men ändå välplanerad. och det beror inte på att det alltid måste vara så men det behöver samtidigt struktur.

så snälla, släpp det! det blir bara värre annars..

på måndag? det kan du fethaja.

söndagskväll = bergebo med mina 2 pärlor. varm choklad. äckliga apelsiner. ligga i snön & kika på stjärnorna.
sounds very good to me!

  


måste kila, brasan vill inte som jag vill. skitockså.

<3













alla hjärtans dag idag och tack syster för en underbar helg!
snart är det du&jag igen.


oslo, shopping, lunch, kändismöte och mye skratt

bra dag. införskaffat mig två par nya leggings och ett snygggt sommarlinne. fanns mkt att kika på och lustigt folk att kike på. vi fick också se några demonstrations tåg och en massa poliser hit och dit. nu är vi tillbaka i lägenheten för att dricka kaffe och knapra nötter.



och ja, jag hade rött läppstift. believe it or not.


i gardermoen för att spendera en helg med sis

nu sitter vi här. efter mycket om och men. en dramatisk biltur på cirka 5 timmar. men aja, nu är vi framme och det känns superbra! ätit middag på ett flodigt köpcentrum. det slår kupolen med häst längder. helt sjukt!! man gick till och med vilse och det är inte vanligt precis. nu sitter vi här och har skrattat åt solsidan och ätit fruktsallad. sen blir det mys med sis i soffan!

 

 

haha. älska detta!

nej, nu får jag fan ta och ge mig.

jag måste varit en apelsin eller någon annan frukt i mitt förra liv. för jag har verkligen försökt men det går ju inge vidare. så nu är sprickorna i läppen tillbaka på grund av att apelsinerna är för starka (tydligen) så det blir å fräta på min stackars lilla läpp. aja, smällar man får ta. jag ska nog inte klaga på ett litet munsår, finns värre problem. och jag fick just en uppenbarelse. jag är ledig både tisdag & onsdag nästa vecka. känns för jäkligt bra! blir en massa monter jobb och förmodligen sovmorgon!!

ska gå ner och dricka te med mammsen nu och sen spara all min energi till NORWAY.
och det börjar bli lite smått pinsamt när vissa äldre frågar när jag tänkt färga min förbaskade utväxt. men vet ni vad, i love it. haha. grymt nice lär jag säga att den är.


BOKATBOKATBOKAT!!!!

Nu har det äntligen gått vägen. och jag är lycklig igen. josefin nords mamma gjordet det möjligt med den jäklans betalningen med speciella kort & grejer. men nu så är det fixat och klart! den 23 maj åker vi till SPANIEN LLORET DE MAR! för att återuppväcka gamla minnen för min del men samtidigt skapa nya. åker såklart med mina två fina klasskompisar. och de 5 andra tjejerna åker två dagar tidigare. kommer bli grymt kul. sitter redan och klurar på vad man ska packa och alla såna planer. så ni här hemma i borlänge, bered er på BRUNA BRUDAR i maj. samt är studenkryssningen fixad så nu blev allt helt plötsligt en stor lättnad.

TACK SMULAN & SNUGGI!



goodnight people.

unbelivable

undra vad dagen har att ge. är och ska vara i skolan fram tills halv tre. och såklart blev det en promenad med freja igår kväll. vi är bäst på det där nu! blir en vecka ute i halvars som det ser ut nu. och ska bli så galet skönt med att få åka bort i helgen.

PUSS

sju svåra år.

har ingenting att tillge bloggen idag. sorry!
need you more than ever.

ännu ett slut

och ännu ett bättre besked. förmodligen så att säga.

pappa och jag lyxade till det med thai mat efter jobbet. har inte gjort så speciellt mkt förutom promenad med johanna i en timme och druckit kaffe + ätit jordgubbar. dock frysta. men nu är det fanemej inte så värst långt kvar till sommarens gubbar kommer.

och snart blir det förändring för josefine bengtsons del!
men jag ska hålla ut ett tag till. haha. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


DT.se

Att tillägga är att vi var på arenan igår för att kika på random music uf:s konsert. de var tre band som var där och spelade. sen så satt vi där och vips så ville dt ta kort på oss för vimmelbilder. så här är vi, snyggingarna själva!



;)


det blev inget utavdera

jag vet inte om jag bara är sån eller om det är något jag skäms över. för mycket tankar i huvudet gör att man knappt vet vad som är normalt och inte. vill vara den där personen som jag föreställt mig. vill visa alla att jag kan. men sen blir det bara fel och förstör för mig själv. hur svårt ska det egentligen vara att leva ut det?

något som bara är för stunden men som visar sig i tiden.


det ultimata eller det som man borde göra?

konstig dröm. verklighet eller inte? undra om jag gör det för min skull eller inte. hoppas den inte var sann och att det bara var en tillfällig känsla just då. jobb idag 12-20. fick iaf sova ut så jag är lite nöjd.

det blir inge bra. bloggar senare.
/j.

magkramp och huvudvärk men nu är det iaf bra igen.

klassträff igår och alla tyckte synd om mig då jag inte kunde prata för att magen värkte så. finns det något jag hatar så är det att må dåligt. men min fina vän gjorde kvällen mycket bättre. lagade mat till mig, gjorde te och lät mig sova en liten stund. tack bästa du. idag (torsdag) känns som en lång och lite seg dag men den blev bättre. dock vaknade jag med huvudvärk och kände mig inte så pepp för någonting men försökte och det visade sig bli bättre. börjar komma in i träningen och försöker hitta all möjlig tid till allt. och det går framåt så efter nästa vecka är nästan allt plugg klart! längtar så galet mycket. och om allt går som det ska så blir det också att åka utomlands till den helgen, men ska inte ta ut nått i förskott.

OCH KAN INTE BESKRIVA MIN LYCKA DÅ VI IMORGON SKA BOKA! tjejer det kommer bli grymt lyckat.
ska nu nörda runt på datorn sen dejt med kudden och sovmorgon. jag älskart.

puss


jag får fan skylla mig själv

tisdag och det är kväll igen. varit på rådgivarmöte och gud så mkt inspiration man kan få. behövdes lär jag säga. så nu känns det tiptop med företaget. sitter och klurar på vad man ska göra till middag. lite halv konstiga mattider idag, eller inte ens ätit riktigt mat.

scones till frukost
bagel på eftermiddagen
och nu middag ? hm. ingen vet men det visar sig snart.

brasan är gjord och nu blir det till att framkalla massa bilder till min tavla som ska göras inom en snart framtid! känner mig ovanligt pysslig för tillfället.

och rubriken stämmer. inte undra på att det är som det är.
nya tag.. ?

i falu stad

och snart ska vi traska ner till stan för att bege oss till skolan. två lektioner idag så man kanske inte ska klaga. fått frukost här hos josefin nord. nybakta scones. mums vare!

hejsvejs.

f.m

frida och jag åker in och tränar på frille&frelle. sen ska jag kika på PH med min vän freja.



josefine & elin.  

so long. update later.


a lot in the air but actually i don't care at all

man känner hur det slår emot en. man vill egentligen inte röra sig ur fläcken men man försöker motvilligt. ser hur det isar i luften. det börjar med att benen tar stryk. det fortsätter sedan ner till fötterna och man tappar känseln på dom sakta men säkert. man försöker förtränga att man kanske borde tagit på sig de där extra paret. men tankar finns inte. det fortsätter till händerna då man tappat bort det dyrbaraste man kunde haft i denna stund. och till råga på allt får man skavsår vid munnen för att man försökt att få någon slags värme av jackan men bara skaver sig på dragkedjan. livet är inte så lätt alla gånger.

en detaljerad beskrivning av att vänta på bussen i vintertid. tänker inte tjata men sommaren är fan så mkt bättre.


RSS 2.0