på egna ben

Bara älskar när livet vänder och allt ser ljust ut.
Hög på lycka för tillfället!


THE TIME OF MY LIFE!

Jag vill berätta allt. Resan som vi gjorde fick mig att leva på nytt och den är obeskrivlig. Alla upplevelser, platser och framförallt människorna vi har träffat. I nästan fyra månader levde vi tillsammans och jag nöjd med varenda dag! Vi levde som packbackers och allt jag fått sett har gett mig ett nytt perspektiv på saker och ting och jag känner mig inte densamma som förut (Ja Magnus, jag har hittat mig själv). Vi kom in i vardagen och försökte leva mer som lokalbefolkningen. Åkte till platser där inga turister var, åt bara indonesisk eller thaimat och umgicks mest med lokalbefolkningen. Bemöttes av underbara människor som tog oss med på utflykter bak på sina mopeder och visade sina hem. Sjukt omtänksamma och ville jämt och ständigt försäkra sig om att vi mådde bra och bjöd alltid mat & dryck. Har pratat engelska i fyra månader, började till och med tänka på engelska och ett tag pratade till och med jag & sis engelska med varann. Nöjd med att jag tog för mig så pass mycket och är så glad för alla nya kontakter vi fått runtom i världen. Jag trivdes riktigt bra i Thailand men i Bali kände jag mig hemma. Bali var som lite bättre på allt. Landet, servicen och folket. Alla pratar klockren engelska och dom vill faktiskt sälja i sina stånd! Inget man direkt upplever i Thailand. Förstår dom som lever på turister och alla kan ibland inte föra sig men jag blev glad av allt folk i Bali.

Och det jag är mest glad för är att jag och min syster har en så otrolig relation. Vi klarade oss igenom svåra situationer och det är ibland inte så lätt som man tror att resa och leva tillsammans jämt och ständigt specillt inte på andra sidan jorden. Fanns inga som helst problem och du är den jag ville uppleva allt detta med! Vi har skapat minnen för resten av livet och jag lever på dom varje dag! Vi gjorde resan till den bästa och tillsammans är vi fanemej oslagbara!

Resans citat:
Hej mamma, vi sitter på flygplatsen och det är 2 veckor kvar tills vi ska få checka in!?
Du kan va en lemon shake

Resans värsta:
Det ständiga tjatet om TRANSPORT
Ping Pong tanterna
Tuktuk resan som slutade med avkastning in the middle of nowhere
Nära döden upplevelsen hem från Gili Island
Att behöva lämna Bali
Nattbadet

Resans roligaste:
Mills shot som tydligen hamnade bakom axeln!?
En liten kast ... 
Joes resa till djungeln i 160 km/h på en motorcykel!!
VIP chauffören
Banana man with choclate inside
YOMILLS
Flygdatum som ingen visste om...
Koko från Twice! Lätt skönaste mannen




















en bråkdela av alla underbara bilder.
TACK ÄLSKADE SYSTER FÖR ALLT!





fs

Njuter till fullo utav livet med min bästa!


helgen

Spelkväll med hoffegänget.
70 års fest i kära Hällefors.
Myskväll med finaste (dock sov hon i princip hela kvällen) men jag älskar dig ändå!

Nedräkning på för mycket nu. Kroppen spricker snart av längtan. Älskar att se fram emot saker och att planera samtidigt som jag eller rättare mitt nya jag inte planerar ett skit. Tar typ allt som det kommer och bryr mig inte om framtiden inte blir som jag tänkt mig. Det finns inget som heter problem utan bara lösningar på situationen.

joe

Luddis ikväll!

Åker snart till salongen för jobb 10-17. Sen tar jag och styr kosan mot min käraste Josefin i Ludvika. En efterlängtad myskväll som vi planerat så länge. Stannar kvar till på torsdag och tar lunch med Jenny & Jossan. Äntligen! Ledig torsdag vilket innebär att hämta ut Hoffmaestro biljetterna och fika med tjejerna för lite planer om Örebro trippen.

DET GÅR BRA NU.

<3



Med kärlek.


schteek

Upstigning 09:00 sen powerwalk i 1h och 40 min. Skönt som fan när man väl tar sig upp och sätter på sig springskorna! Snart lunch och sen cykling till jobb. Kort pass idag sen hem igen. Hoffe biljetterna är reserverade och Frida har precis kirrat boende. Fett nice! Sista april kommer bli grymt. Love it.

Dags att platta hår. Seeya!

newme

Förändringarnas dag! Super nöjd med allt. Började dagen med att jag & mamma åkte iväg och simmade. Riktigt skönt dock var vattnet så varmt så vi klagade såklart på det i början. Sen gjorde vi min kära mamma fin i håret, en sidecut och mycket kortare än förut. Bra gjort mammsen, du är så fin så! Sen min tur och jag var mer vågad än jag själv kunde ana. Längder hit & dit, hej då på er och hej fräscha toppar!! Nöjd tjej vill jag lova. Hem för att äta tacos med family sen mys i sängen. Tröttheten tar över från alla samtal inatt så besöker sängen alldeles strax. Skön söndag!

PUSS

beautiful sky.

Fantastiska helg! Efter jobbet i fredags åkte jag hem till käraste Frida och uppvaktade henned med lite försenade presenter för hennes födelsedag, myste och åt tonfisksallad. Umgicks och när Jane kom åkte vi till Klin för att skaka rumpa. Och om vi gjorde, blev ju för fan ett träningspass. Lördag morgon mot Rätt Pris för att hämta min älskling, sen lämna den till sis som hjälpte mig med allt som har med teknik & göra. Nu är den fungerbar men väntar såklart på mitt micro sim kort.. Tror nog allt detta inte är mitt fel!

Precis hemkommen från middag hos mamma. Göttans!
Imorgon är det sovmorgon som gäller vill jag lova. Sen en massa spännande ärenden.

Färjegårdarna är inte sig likt än, en viss tjej fattas som är så sjukt saknad av mig.
Jag ska hålla ut de sista 20 dagarna!!


Lycklig tjej!

IDAG HAR JAG GÅTT OCH BLIVIT MED IPHONE!!!!!!
Grymt nöjd med mitt inköp. Den är nu beställd och nu sitter jag som ett litet barn på julafton och väntar på den.
Kooooooom nu!

Andra passet idag på salongen. Känns grymt bra att vara back in buisness. Super fin dag idag också så njöt extra mycket ute i Torsång. Bästa arbetsmiljön kan man lugnt säga.

Måste fortsätta städa.
Pussss


I'm back in buisness baby!

Så nära men ändå så långt bort. Flygresan hem gick som på smort. Allt flöt på och inom ett dygn var vi hemma i vårt kära Borlänge igen. Kändes sjukt att sitta på tåget i ett grått och lite halvtråkigt Sverige och inse att man är på väg hem. Konstig känsla men att sen få träffa familjen och alla vänner var så sjukt underbart!! Som jag har velat krama om er alltså.

Kommer ett inlägg om resan och massssssa bilder.
Men nu ska jag njuta av svensk mat och umgås med mina fina.

RSS 2.0