en la escuela!


umgås med mina bästa. josefin&jenny. jobbar jobbar jobbar på för fulla muggar men de blir så sura när jag är på facebook istället för att söka på en massa fakta. så hoppas ni inte blir sura nu, men man måste få RAST någon gång under dagen. PUSS PÅ ER TÖSER! ska söka vidare om björn axen nu.

byebye..
/j.



späckat or what?

sovmorgon! me love. dock hjälper det ju fast man sovit typ nio timmar? vad är det då för fel. sömnen är ett frågetecken och förblir ett. är i skolan & fördriver min tid på facebook, är tidig så ska spara mina krafter till UF eftersom vi ska jobba med det hela dagen. längtar tills ni ska få se!
körskolan och dans ikväll. helgen är redan planerad: PLUGG!
som jag har längtat. not

pusshej så länge. ps. fått livstecken från freja!
saknar min söta,busiga,klantiga & bästa vän!
/j.


everything is changing

känns bara så. dålig. inte så mkt mer. fast jag har tänkt fram och tillbaka och den kan faktiskt få vara dålig. cykeln går sönder (halvt), börjar regna precis när jag ska hem, ingen mat, huvudvärk & kurrande mage, skorna vill inte åka, fler prov som ska göras nästa vecka.

känns som att ingenting vill som jag idag. men nu hoppas jag frida ska muntra upp mig för jag är på väg till henne snart, men regnet vill ju inte sluta!

nästa vecka: kemi, religion och svenska prov! omg.
UF tar mer än vad man tror, men kommer bli grymt sen!
<3

jagbordesovaeftersomögonlockenfallernerochgäsparsöndermigsnart.

dagen har bjudit på mkt. goda skratt & familjemys. träffade även pappsen på max för att äta lunch & jag insåg vilken sjuk humor vi har tillsammans. först börjar han sen så kommer jag med exakt samma fast tvärtemot och jag bara älskar hur flummiga vi egentligen är! det finns ingen som du .

alltid "papakommpis" (barndomsfras).

godnatt & låt nu john blund komma till mig fort ikväll.
frejan ska flyga 12 timmar ifrån mig. jobbigt men helt ok.
PUSS

sexy bitch.

partymovesen kommer fram. men blir lugnt förmodligen, bada tunna med sis & alla hennes friends. sen får vi se vart jag tar vägen. men grymt skön dag & ett tråkigt hejdå till frejan som lämnar mig & frida i kalla sverige!
ska njuta ikväll & imorgon. sen kommer plugget fram.

lyckad kväll(dock en äldre bild)


 
bjuder på den.
/j


minsyterfylleråridagochgrattisännuengång!jagälskardigochpresenternaärborta!?

för att visa min syter hur mycket hon betyder för mig så har jag satt på min presentsnöre runt huvudet för att gratta henne ännu en gång. men nu har hon åkt fast lär säga att det var riktigt snyggt så behåller det på en stund till iaf. dock tror jag hon är lite orolig eftersom det är dag hon fyller och inga presenter hon fått av mig. hm, undrar ju själv vart fan dom tog vägen. ska leta...

imorgon ska jag spendera min timmar på köris & sen lunch med sis på stan!
helgen sounds great och frida & jag ska ha det trevlans!
larven&puppan, today tomorrow forever.

i'll will miss you more than you know. j.f!



pussochhejleverpastej -


looking forward.

nybakta bröd & en stor kram när man kommer hem. mormor har kommit eftersom syster nämnligen fyller 20 år imorgon så är födelsedagsfika & middagar planerade! ska bli galet kul att äntligen få någon slags släktträff med alla som betyder! livet flyter på ganska så okej och gick nog ut lite hårt med träning osv märkte jag & frida idag på passet. två träningspass igår och idag samt tränat hela helgen. men skitsamma man kan väl inte direkt köra slut på kroppen för att träna? annars kommer jag ju inte dit jag vill, mitt mål & min vilja ska ge allt.

veckans bästa (tummenupp):

  • min syster tar och hälsar på kära borlänge & vill inte tänka på att hon sen ska hem på måndag igen!
  • ser fram emot mina timmar på körskolan! (och jag är ärlig).
  • fruktsallad & vaniljkesella i helgen, jag lovar ni måste testa helt galet gott! (jennyknows)
  • sms som får mig att känna lite lycka! om nu planer & diverse vill funka.
  • vi har fler planer ! och det kommer bli sååååååååå grymt!
  • har gjort en del förändringar för att hinna med mig själv och min skola! mkt för tillfället men det fixar jag & mina tjejer galant.

resa måste ju självklart planeras för att studenten ska bli fulländad!
mössprovning på onsdag. can't wait!
/josefine.

 


i can't be somebody else.


undra vad omedveten stress egentligen innebär? är det när man tror att man har kontroll och försöker intala sig själv att man inte är stressad. för att det är då man tror på sin inre röst fast man egentligen vet att man har 1000 saker att tänka på och en massa vänner som man vill träffa hela tiden. att vara uppassad och samtidigt försöka få livet att gå ihop med ens egna behövanden. egentligen borde man själv komma i första hand med den är svårt när omgivningen tar över och man vet inte vad man hade tänkt på först.

i så fall är jag stressad!


painted in red


ny dag och nya tag. dock så börjar man dagen med 3 timmar naturkunskap B så seg är ordet man blir.
dock så håller jenny och jag oss vid liv genom en del skrattanfall! har packat färdigt & så nu för att bege mig ut till mammsen och tillbringa en vecka där. dessa byten hit och dit men skönt när man väl gjort det. börjar dock fundera på om man inte skulle köra två veckor i rad? en vecka hinner man ju knappt ställa om sig precis.

TACOS IKVÄLL! år och dar sen. ska njuta som en tok.
imorgon blir det uf för hela slanten. vi har studiedag så ska jobba med uf och lösa alla problems!

/bengan.


bara en tanke

ganska så kul egentligen. hur allt bara sjunker i åldrarna och hur alla "småttingar" helt plötsligt blivit så stora och är de nya "innefolket". hur alla ska vara någonstans och hänga i flera timmar för att egentligen inte göra någonting. hur den nya stilen att ha leggings med kort korta linnen för att sedan visa rumpan vilket egentligen ser allmänt skitmysko ut, men de är inte speciellt stora så det kommer nog med åren. och hur gummisnoddar i alla dess färger har blivit totally INNE! om du frågar mig så har jag inte en aning varför man ska smycka hela vaden med snoddar som inte ens utgör någon funktion. men alla är vi olika. det känns bara som att man själv framstår som gammal när alla i den åldern tänker så mkt på utseéndet. nog finns det allt kropps och skönhets ideal i världen och det blir nästan för mkt ibland. för mkt för alla, ingen vet nog sen hur de ens ska hantera det om det ska fortsätta såhär. men förändringar är på väg. såg de faktiskt igår och blev stolt över hur tidningarna nu tänker!

keep on for a change!


honheterjennysunberg!


bilden är så fin och vill att ni ska veta att det är min vän från smedjebacken och vi har känt varandra i cirka 2 år och du är en utav mina finaste vänner! vi har grymt kul tsm.



jag är glad idag!
/j.


det kallas att leva

en kopp kaffe och chic, sitta ute i solen och lyssna på skogsljuden. det är dessa stunder man ska ta vara på. när kroppen slappnar av och man får för en gångs skull njuta. livet leker och nog förvånas man.

it's never to late if you have something to make.
it's not the time, if you will get there you will make it.

today is my writing day

effektiv morgon. gjort allt som man vill få klart och har en skön känsla nu. städat, packat (för våran utekväll) läst teoriboken, lagat världens godaste lunch och pratat med mormor! nöjd. på torsdag blir jag också fulländad. får hembesök av min andra halva. freja och jag har smidit fina planer för ikväll och förmodligen följer systemis med oss ut så kan garantera pics. introduktion senare i eftermiddag sen sätts klackarna på!

hoping for a change.

?


if you don't know


något nytt, som funkar och som ger en själv bättre självkänsla. varför ska man ens ta emot en nedtryckande mening från någon som inte ens egentligen har rätt att säga eller hålla på för att den tror att den är bättre. du kanske ska tänka lite på hur du säger en del saker för att inte låta nedlåtande. det kanske är precis vad du behöver, en motsägande mening tillbaka. så du får tänka till och inte behöver ha den övertygande känslan hela tiden. de flesta behöver ibland tas ner på jorden för att förstå hur man kanske framstår som person i vissa situationer. exakt så är det sant. (om sanningen någon gång ska fram).

everything isn't like a piece of cake.
/j.


frejaärminidolförtillfället


frejan har gjort det vi alla väntat på, tagit körkort! så galet avundssjuk jag är. men livet är olika för oss alla. men tur nog är det. det är det som gör oss alla unika. dagen har varit spännande och vi har varit ute på vift kan man säga. bilåkandet gör mig trött men med mat i magen är allt bättre. pappa hade till och med maten klar ikväll utan min hjälp vilket behövdes efter en lång dag. ändå så måste jag förbränna mkt eller så är jag en fruktoman som kan äta hur många som helst. apelsin är mitt kall här i livet men det gör mig inte så mkt.

städa och kika på vårat uf företag ikväll. dansa och hoppas på det bästa så att säga! när man minst anar det så får vi väl se vad som blir av.


förhonärdetsnyggastepådenhärjordenochallakillarvillhahenne

hello there everybody. it´s me johanna frej here. what´s up everybody?

ville bara ge er en hälsning att josefine bengtson är den bästa vännen man kan få och jag älskar henne såååååååå mycket!!!

puss puss love ya all!

sovmorgon?

konstigt väder ute. blå himmel eller regnmoln.
går inte att urskilja. sovmorgonen ville inte.
inte ett dugg rent ut sagt. ont i tårna och
längtar tills freja vaknat så det blir baka.
men hon sover så sött.
-det kallas vänskap!



life's good.


grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis!


en ynka dag kvar. min lilla plutt smula ska bli 18 fyllda år imorgon och jag är så glad för din skull.
jag har knappt känt dig i tre år snart men det känns så sjukt mycket längre. i början var vi inte så vidare tajta, utan bara kände varann till det yttre. men sen så hände något och jag fick lära känna dig bättre och det är något som jag är grymt glad över! du gör min dag till något extra och vi är rättså lika också. vilket kanske syns på våra stilar, hårfärg,väskor,skor och du har min halva garderob. men det bryr jag mit inte ett dugg om faktiskt. huvudsaken är att vi har så jädra kul tillsammans och du får mig att må bra! så nu lilla tösen är du snart lite äldre än mig. jag önskar dig en superbra födelsedag med massa tårta och firande!

kärlek till dig josefin nord!
/j.




<3


just an ordinary day like this.


Förresten bloggen, jag har fått jobb! Jag hade inte ens kommit ihåg att säga det till min kära mamma. Fyra dagar efter jag fått veta det så var det ren tur att jag sa något fast hon hade redan hört det av mormor som hade hört det av syrran. Hej och hå hur det kan gå. men nu vet ni det också!

Annars är livet helt ok. som jag brukar säga nu för tiden. OK. inte så bra och inte så dåligt utan helt okej. det är nog det vanligaste också på hur jag beskriver killar. Är han helt okej enligt mig så är han egentligen mkt bra men jag vet inte riktigt varför jag säger så. Mysko bara. Packat upp och gjort klart det mesta här i hus nr 2. såklart ska man alltid glömma någonting och den här gången blev det springskorna så nu har jag abstinens av att inte ha möjligheten att ut och springa. Hade suttit perfekt nu, men får se fram emot dansen ikväll!
östersund var lyckat. Vi hade riktigt trevligt & skitkul med nytt folk. minibuss, basketkillar på 2 meter, öl, skejt och feting frulle beskriver helgen ganska bra! Mkt nöjd att jag följde med.

(I don't know how to tell you. but this is how I am)
/josefine.


historien bakom


eftersom det är ganska aktuellt och jag har fått höra det ett x antal gånger nu så tänkte jag att det var lika bra att berätta varför det blev såhär." JOSEFINE: DU PRATAR JÄMT I TELEFON JU!" första reaktionen kände jag mig tagen på bar gärning. inte för att det är något fel med det men jag blev ställd bara. men sanningen är den att vi har fått det så jäkla bra! jag och mina vänner berättar och pratar om allt nu. det har vi väl alltid gjort men nu är det som att varenda liten detalj måste berättas så fort som möjligt därav alla telefonsamtal. vi vill dela mycket tillsammans vilket jag älskar. och för att man har abonnemang gör det delvis inte lättare.

idag blir det salongen hela dagen för att sedan ta min resväska och åka till östersund med dansgruppen!
ska bli grymt kul och jag har längtat så. dansa på torget för riskmästerskapen i fotboll och basket.
samt "disco"¨på lördag kväll, kan ju inte sluta bättre!

soome day it's gonna be the day..
/josefine


i was happy for a moment.

middag klockan nio på kvällen. blev övertalad så fanns ingen återvändo och det var det såklart värt!
dansade ikväll i tre timmar. grymt känsla & mer än kul ska jag säga er. sängen väntar på mig efter försen läggning igår så nu blir det till att ha dejt med kudden! kanske blir den bästa dejten på länge också!

godnatt people.
/j.

a day to remember.

smulan & skrutten på turné!







you make my day to something special!


RSS 2.0