SOLSTING

medans staden börjar fyllas av festival folk beger jag mig i trevligt sällskap ut på sjön.
båttur och sen steka i solen en dag som denna. för lite vatten och mat som vanligt men
såg till att fylla på förrådet på kvällen. nu är jag trött då värmen börjar komma och tror
det är möjligt att jag fått lite solsting. ska somna i en skön säng och vakna utvilad så jag
kan ta mig an dagen på topp!

godnatt & sov gott sverige.

en trött tjej

dags att krypa till sängs. en dag kvar sen tar jag midsommarfirande. njuter av helgen lite sen blir det öva öva öva! längtar och längtar tills nästa vecka. sjukt att 35000 människor ska komma till lilla plutt borlänge för att gå på festival. då jäklar tjejer!

puss & godnatt gott folk

WIHO

UNDERBART SKÖNT!
bjuder på en lycklig bild för denna dag.



myspys

söndag, vaknade upp av två söta pojkar som står och skriker på mig. sen god frulle i örjansgården. dagen har bestått av promenad, gesällträning och mat. fått grillad oxfilé, hemmagjord potatisgratäng och tre såser med sallad! den du, satt fint vill jag lova. nyss kikat på it's complicated och en riktigt kärleksfilm såklart, vad hade jag tänkt mig liksom? men slutade såklart bra som alla andra.

nya tag till veckan!
goodnight sweetheart

me myself and i

sitter och ler åt mitt fina stipendium!
håll utkik i dd i helgen & veckan, man vet aldrig vem som kan vara med!
ny sax har jag också fått av wella!
thanks

tierd girl

hemma efter en kväll hos evelajna och ingrid. super god mat & hade sjukt trevligt. har nu också kommit underfund med att jag alltid använder "sjukt" och "grymt", men jag älskar uttrycken so get use to it. andra dagen på nya jobbet avklarad. Finns alltså numera på Hår2o i Torsång. Slå en signal för att boka er en tid!

ska göra smoothie till mig och sis nu sen mysa ner i sängen framför scrubs!



<3

h a i r d r e s s e r

första dagen på nya jobbet avklarad & lyckad!
har en bra magkänsla för allt just nu.

en dag jag aldrig glömmer. 100611-studenten.

tre år. en vecka. och sen var det över.

jag har fått tre fina år. tre otroligt givande år för just mig själv. jag har haft många otroligt bra och även svåra dagar men sen hittat det perfekta för att bli just den jag är idag. vågat tagit de stora besluten och visa vem jag är och vad jag kan och vill. fått bekräftelse och det har visat sig. och under dessa tre år har jag hittat mina stjärnor som jag vet alltid kommer att finnas vid min sida och som jag aldrig kommer tappa kontakten med! det är ni som har gjort detta till det bästa.
TACK
det är svårt att föreställa sig in i verkligheten nu. en vana som man haft i 12 år ska nu brytas och det är dags att göra vad man själv vill. men jag är nöjd med allt vad jag fått och gett och hoppas att vuxen livet blir spännande. låter detta vara nu för jag har redan fällt mina tårar på avskedsdagen och det var jobbigt nog.
det värmer att höra såna otroligt fina kommentarer och jag har aldrig blivit så rörd förut.







HV3F. en klass för sig.


lloret de mar

ny spellista har gjorts och den är bättre än bäst. llorets favoriter! blir helt lyrisk i hela kroppen, vi måste tillbaka tjejer! nu är det snart dags att ta bussen till skolan. middag med klassen och utgång står på schemat ikväll!

PUSSS

en vecka jag sent kommer glömma

skratt, tårar, minnen, lycka och ett jäkla festande!
jag njuter av livet för tillfället.

i falun

hemma hos josefin på södra mariagatan. lite halvt sliten skulle man kunna säga men mår ändå riktigt bra! mösspåtagning igår så nu har festen börjat! blev en vändå på slitage igår för att fira studentveckan. och nu fortsätter det all week long. ikväll blir det grillning i kolgårn och massa lekar med klassen.

so long friends.

omg

måste fokusera.
åker ut till mamma istället och myser!


soon i will be free and live life on my own

vet inte riktigt vart jag ska börja. hänt otroligt mycket i mitt liv på sistone och jag känner mig hel / halv. en vecka i lloret de mar var helt underbar. jag tror jag aldrig skrattat så mycket på länge. träffade massvis med folk, dock var nästan alla tyskar men oj så trevliga och snygga dom var då! om man ska beskriva veckan så var det playan på dagen och nattklubbar fram till klockan sex på morgonen. som vi dansade, måste vart rena träningspassen och nog kändes det i benen vill jag lova. men en sak är säker, jag fick aldrig nog. jag skulle kunna fortsatt i evigheter och jag skulle kunna stannat kvar där ett bra tag tack. men allting har ett slut så jag tackar än en gång för en grym resa med er mina fina!

johny depp, steven, frappé, stekarn, luggen, gaijleombse, finger in my ass,
all the crazy shit we did that night, those will be the best memories for us!

nu är jag hemma igen efter fläng hit och dit. varit i stockholm ons-tors med klassen. hade riktigt sköna dagar på grönan, stan och wella. dock blåsor under fötterna och kanske inte så bra innan studentskorna ska på, men jag överlever nog. nu är det dags för smoothie och hårdmacka till middag. för sent men sånt är livet. ska samla mina krafter till sista praktik dagen imorgon och ladda upp mig i helgen.

NÄSTA VECKA KÖR VI!!

RSS 2.0