jag gör vad som helst för dig


ooooooooootroligt
att 1 år redan har gått så fort. Jag blir faktiskt lite rädd att allt jämt är över så fort.
men aja skönt på ett sätt också . Sista dagen imorgon och sen är det 10 veckors ledighet , plus att jobba lite men men, det går finfint ! fotbollskväll hos emma igår vilket var riktigt roligt . Kunde inte bli bättre än att få en flagga på kinden , haha ! vi är så bra . Nu är jag glad att all pluggning är över och att jag bara ska njuta fastän jag har två år kvar som alla säger. 







 


 


måndag morgon



 

Idag så vaknade vi såklart av väckarklockan igen, men på fredag blir det nog sovmorgon om inte det blir en tripp ner till stockholm - gröna lund - håkan hellström :) det är vad vi vill iallafall. sis är nog övertalad på någon minut. är för tillfället med mina godingar frida & johanna ! det är fejk som gäller . skönt att ha med dig till skolan idag frida. jag vet att du hade det bäst på datakunskapen :P eller kanske BÄST EVER . nu är johanna lite purig så hej hopp på er !







hello there good lookings


HOJ HOJ , det är så vi säger ! söndag igen och skola imorgon. Men nu är det en dag i taget, sitter uppe nu och klockan är halv tio och ingen är vaken förutom jag som också har pluggat lite i pärmen , favorit pärmen faktiskt . Idag blir det en skön dag med gamla klasskompisarna och madde , luncha tillsammans  =) Jadu igår var en rolig dag det med , först jobbade jag lite i sommarhettan , och hoppades att när jag gick ut med mackorna skulle få lite färg men det var nog bara en inbillning . Senare på kvällen gick jag till johanna för att mumsa tacos med hennes päron och hon , vilket alltid är lika trevligt . Vi cyklade ( som vanligt ) in till stan för att möta frida även kallad larven och köpte jordgubbar att mumsa på .
Men det blev ingen prutning denna gång . Emma is the svikare men jag gillar dig ändå =) haha nej det gör inget vi ville bara träffa dig en stund men vi ses ju idag =)


Jag har bara fyra dar kvar fyra dar kvar fyra dar kvar =) YES !

RSS 2.0