vi gillar

Nu är det då inte långt kvar, veckorna bara rullar på och snart står det inte på förräns solen står på glänt i vårt fina sommarhem =) haha lite rim är alltid kul =) idag är det fredag och det blir en hemmakväll och att packa lite. Haft en riktigt bra dag , ingen matte efter bilden så vi slutade innan lunch . Sen blev det ner till stan i falun en sväng med smulan och korven , haha eller stjärnan fast det tycker inte jag och jossan. Vi ska nämnligen göra tröj tryck på bilden och det kommer nog att bli riktigt snyggt. Smulan Skrutten och Stjärnan/Korven :)

Ska ut och gå med pappa nu så idag blev det ett kort inlägg istället =)
Förresten ses vi om en vecka ha det så bra här tills dess PUSS PUSS

helgens händelser



Först så var väll händelsen i helgen , gymnasiefesten :) vilket var mkt kul , lite kanske inte var så bra till exempel musiken men det märktes inte för vi dansade lika bra ändå. Kom hem till typ halv tre och somna väll efter tre efter några nattmackor med emma :) mys hade vi . Även på lördag , då åkte vi till stan och hämtade lite väskor och sen så stod vi där i regnet , hahah nejdå , vi gick och solade lite på solstationen , först var vi lite osäkra men vi bestämde oss sen . Sen sa emma att vi måste gå till kupolen och äta cheese , haha och inte gick det att säga nej inte :P så det blev en riktigt smarrig beställning från mc donalds =)

Senare på kvällen vart det tacos med pappa & syster efter att ha tittat på den bästa filmen , serien EVA & ADAM det kan inte bli bättre . Jag måste erkänna att jag skrattade fastän jag såg på det själv :P En skön lördags hemmakväll, så på söndag blev det en tidig morgon för att åka till min köra mormor och gratta henne på födelsedagen =)
Och nu är det måndag och jag längtar redan till helgen men skolan är ändå alltid kul :)
idag har vi haft långhårsuppsättningar på frisörlektionen och slutade ganska tidigt. Jag väntar nu på att pappa ska komma hem så jag kan äta middag och sen åka och träna med amanda på friskis =)

jag vet inte emma men jag hoppas jag lyckades med ett lite längre inlägg den här gången :p

äntligen

EN MYCKET BRA DAG =)

Hade svenska idag som första lektion. Dom hade ringt från ett sommarjobb så jag tänkte att jag ringer väll upp . Vi pratade lite och sen så har man fått ett SOMMARJOBB =) nu känner jag mig lugn , för nu vet jag hur jag ska få ihop lite slantar =) Idag så blev det lite kupolen , där jag hittade en jätte snygg shorts - klänning , den måste jag bara köpa =) tur att hugo har varit snäll idag . haha =) Sen så blev det träning med Jolina . Puls medel med stina , det är det bästa passet tycker jag . Jätte bra och jag blev faktiskt svettig . Inte så vanligt för att vara jag.

Sitter nu hemma hos mamma och är nästan klar med min frisör läxa , ikväll blir det nog att kika lite tv och bara ta det lugnt. Längtar nu till alla sommarkläder och varma soliga dagar. Och det kan inte bli bättre än att jobba på ett café . Det kommer då bli en cykeltur för mig och amanda varje dag , men det är bara bra . I helgen fyller mormor år så vill bara skriva ett grattis till dig <3 det kanske blir att åka och hälsa på dig , vilket skulle vara jätte kul .

här kommer lite sommarbilder =)
´


RSS 2.0