en annan del av världen

då var jul och nyår bokat. syrran har full koll och jag känner mig lite som en turist i allt det här. tur att någon klarar av det iaf. vi bestämde oss för att vara på phi phi men egentligen vet vi ju inte så mycket. och det sjuka är att det är runt två månader kvar bara. har knappt börjat inse vad vi ska iväg på riktigt men det visar sig nog när man sätter sig på planet och ska befinna sig någon annanstans i tre och en halv månad.

jag njuter av sverige medans jag samtidigt längtar ihjäl mig.


miami -06

.

ibland kommer tankarna ifatt en.
men vi är inte annat än mänskliga.
that's life my friend


new york

eftersom jag och freja har upptäckt att vi kommer vara ifrån varandra i fyra och en halv månad börjar vi nu att försöka spendera så mycket tid som möjligt redan nu. kommer bli sjukt svårt eftersom det känns som att vi nästan ses var och varannan dag.. men vi ska nog klara det tillsammans!

måndag: träffa freja 14.00-18.00 äta middag sen mys med freja 20.00-22.00
tisdag: freja sover hos mig
onsdag: brunch med freja
torsdag: ingen freja
fredag: umgås med freja hela kvällen
lördag: ingen freja
söndag: leka med freja!

komsi nu! väntar på dig


hej på dig tisdag

efter en skål havregrynsgröt och en kopp kaffe är jag nu på g igen! sovit lite för få timmar men det får man väl ta igen en annan gång. måste berättas en sjuk incident igår vid frejas middagsbord:

jag: alltså fatta vad kul om man skulle öppna den här ketchup flaskan och så spruta ner fönstrena.
freja: jaa alltså det skulle ju vara klockrent.
"jag öppnar ketchup flaskan och den står där med korken på bordet och helt full.. vickar såklart till den så den välter"
jag: men vafan, ofta jag gör så när vi nyss pratade om att något sånt kunde hända! (torkar upp på bordet)
tiden går..
frejas mamma: men hörni, vad är det där för fläckar på gardinen!?
freja: jag dööör! (ligger sedan på golvet och skrattar så hon kvider)
jag: (knallröd i fejan) men gud vad jag skäms. det är ju för sjutton ketchupen!

kan vara bland det roligaste/pinsammaste jag varit med om på senare tid.
glömmer aldrig ditt uttryck freja.
kanske inte går att förklara denna händelse men den hade lätt vunnit afv. så det så! haha

helgens festligheter med mina girlfriends.











<3


update

helgen har bjudit på en ludvika visit, födelsedagsfirande, träffat tjejerna & utgång, familjemiddag och en helmys dag med josefin innan hon åkte hem igen. alltså allt som man bara vill göra på en helg! hade en otroligt lyckad lördag i vänners sällskap. gick ut och träffade på massa borlänge folk och kvällen kändes mer än bra. jag och syrran ligger nu i sängen och kikar film. laddat upp med grönsaker och dip.

ska återgå dit nu.
herå!

josefinnord

åkte till ludvika efter jobbet och fick träffa min fina vän. vi åt tacos med amanda,ellie och emelie. kikade på idol och hade en allmänt normal och riktigt skön fredagskväll. somnade lite för sent kanske men kikade på vampire diaries och fastnade direkt. ska om en stund styra kosan mot borlänge och alla festligheter som händer där.måste sägas att min vän här är sjukt duktig och gör ett grymt bra jobb hela veckan lång. du är värd allt du kan höra!
pusss och lev livet ikväll folk. det är meningen med detta
i believe in us

hipp hipp hurra

för min fina syster! hon fyller 21 år idag. dock råkade jag såklart skriva 20 på kortet !? hur tänkte jag där. hon fick frukost på sängen & paket. hennes lilla överrasknings grej får hon se senare!

nu ska vi till coopen sen jobb 9-16.
ludvika ikväll för att mysa med josefin nord. lovely

en slut liten flicka

spenderat dagen från 09-21 på salongen, vilket innebär ett par trötta fötter och en ömmande rygg. jag och syster hann med en sväng till kupolen och kika lite för att sedan hem och äta varsin GI-hamburgare. inte vanligt att äta middag kvart över tio. herregud! tio timmar utan mat och jag heter josefine bengtsson, det här är sjuukt ovanligt..!

skall aldrig upprepas igen.
måste ladda upp mig imorgon för sen på lördag hörde jag ett "woop woop"


hej fina du

upp och hoppa! klockan ställd på 07.20 så det var bara att knalla upp och börja med de rutinerade morgon sysslorna. make-up, kläder och frukost. sen har man tur så hamnar man en stund här för att sedan bege sig till jobbet. och idag är det faktiskt torsdag och denna dag är efterlängtad.

woop woop

sad what?

när jag har letat överallt och inte hittat en enda "spetsbody" så åker man till falun och vips hittar två stycken direkt. sen hem och hittar en katalog med en till sjukt snygg. så nu kommer jag stå där på lördag igen och inte kunna välja bland alla jäkla kläder. alltid samma visa, så blir jag arg på mig själv och förstör förfesten. haha! sån är jag ja.

men outfiten är klar så ska bara välja ut en innan! det är veckans mål alltså.
idag blir det jobb 13-19 sen hem och inta soffläga och kika idolerna igen.
nu är det dags för att få till ett utseénde sen cykla 8 km.
pusshej!





fantastiskt god lunch i falun.

T

en tisdagskväll och har precis ätit en god middag med syster hemma i huset. blev stekt fisk med broccoli och ärtor, mums! nu ska vi kika på idolerna och lyxa med lite grönsaker och dip. dagen har bestått av twinrix spruta och en fika på stan. och inatt fick jag testa på hur det är att skeda med tre stycken! haha, men sov som en stock.

<3


och där fick jag livet tillbaka

med nedbitna naglar och en rejäl nervös mage har jag genomfört helgen!

gesällen är nu genomförd och det var en grym upplevelse och jag har verkligen haft riktigt kul under dessa två intensiva dagar. har en riktigt bra känsla i kroppen för tillfället. jag klarade mitt mål vilket var att genomföra det med det bästa jag kunde prestera. jag klarade 7 av mina 8 modeller, så ett moment skall göras klart i höst sen är min karriär fulländad! är nöjd med mina betyg ifrån gesällen och jag tror allt att mina axlar blev 20 kg lättare! bördan är borta.

nu ska jag köpa ett gym kort och få mitt liv tillbaka!
måndag & tisdag är njutardagar och jag ska bara göra det jag känner för.
puss & hej så länge


finalen

vi har kommit till dag fem, en väldigt speciell känsla må jag säga.
ska göra mig klar för några timmars jobb sen hem till freja på middag!
du är underbar som ställer upp med allt.
och alldeles alldeles strax bokar vi ytterligare ett resmål på våran visit borta vid dom indonesiska öarna.

trevlig helg gott folk! återkommer på söndag

<3

allt går så otroligt mycket lättare med en omgivning som denna!
det underlättar ska ni veta!
goodnight sweethearts

den fjärde

godmorgon och hej havregrynsgröt! standard frukosten för mig och syster. eftersom jag inte hade planerat regn på vädret idag så får man skjuts av syster så jag slipper bli genom blöt de 7 km till salongen. känner mig ovanligt pigg och har nog lyckats vända på dygnet en del. imorgon är det fredag och det innebär en massa saker för mig & några kära vänner.
 
spännande är exakt vad det är!


mina frisör arbeten (liten bråkdel av allt dock)


freja & jag bestämde oss för att klippa av det, var nog mera jag men hon blev iaf övertalad.

och såhär SNYGG blev hon.

frida var sugen på ljust, så vi gjorde en liten förändring skulle man kunna säga..

resultatet blev mer än lyckat! älskar vänner som vill prova på något nytt!
keep on going
/josefine "frisören" bengtsson


superhuman

ett bad klockan nio på morgonen sitter ju inte helt fel! göra sig snygg & fräsch sen en sväng till salongen och sedan hoppas på att få spendera dagen med syster. det blev inga räknade får inatt, fick inte in den rätta känslan som förra natten. men dom kanske kommer tillbaka. söta, gråsvarta och hoppar jätta fort över staketet. nog om dom, ska torka detta trassliga hår sen platta ut det och i med olja så blev det "vips" lent igen!

TIPS
orofluido-olja (som luktar vanilj)
den är sjukt bra! köpköpköp om du vill få fina släta toppar!


dag 2

ett blogginlägg ifrån skogen.
hemma vid sju efter några fler timmars fix.
tidig uppgång imorgon och fortsätta arbetet samt umgås med syster.
fått god mat av mammsen & kikat på massa idoler.
ska ta vara på tiden här och sen ner till staden imorgon igen.

lifehouse - everything.
värd att lyssna på, om och om igen!

 

.

behöver timglas mer än förut
ett endaste ord, bara ett

en alltför trött tjej

nu tar jag och dricker klart mitt te för att sedan bege mig till min underbara säng och spendera många timmar. haft en heldag på salongen och passade på att ta det lugnt här hemma ikväll. ett bad & en middag med pappsen fick det bli! imorgon fortsätter fixet och sen åka till skogen för att bara få mysa.

PUSS

du är icke en smart tjej

klockan ställd på 08.00. varför inte då gå och lägga sig i tid för, nejnej. då sitter man uppe och kikar repris på tylösands kungarna. inte för att dom är värda tittarsiffror en gång till men så blev det. nu sitter jag här med en kaffekopp och ska bege mig till salongen om en stund för fix av modeller. kvällen är så fri som den kan bli!

bara ba ba ba i'm lovin it

great weekend

sjukt nöjd! helgen har varit hur bra som helst och kan inte annat än säga att det var välbehövt. har dock inte gjort så mycket eftersom jag började få feber attack på kupolen men den har varit skönt att bara få umgåtts med mina vänner! igår införskaffades ett par nya kängor (hej pippi långstrump) och lite hårprylar. lördagskvällen spenderades med freja och jag har nog aldrig hört någon prata så mycket i sömnen. blev ju vaken ett tag så nu vet jag allt vad hon pratar om när ingen hör, haha!

bild update later on.


underbara dag!

fredag innebär:

jobb på salongen
umgås med frida
middag på broken dreams med våra päron
fortsätta umgås ngnstans





tusen förebilder

drömmer mig bort bland klarblått vatten och vita sanstränder. håller nedräkningen under stor koll och det är endast 98 dagar kvar! galet men sant. efter att ha kikat på talangerna på tv4 och ätit min hemmagjorda falafel med grönsallad insåg jag allt. en dröm är någonting helt unikt, något att sträva efter och att nå sitt mål. det behöver inte vara drömmen som är målet utan vägen dit.

just nu är mitt mål att göra det jag är bäst på och visa alla det!

what a day

ny dag och nya möjligheter. vill bara glömma gårdagen och all energi som bara gick till spillo. försökte fokusera bort det men det var inte lätt. hur man bara känner sig handfallen och uppgiven. idag ska jag göra detta till en bra dag och låta livets konsekvenser övervinnas!


matkoma

JO TACK! fick i mig en kycklingfilé några soltorkade tomater (mitt nya craving) och lite wok. sen var det bara tacka för maten & säga hej till uppsvälld mage. därför spenderar jag min tid här så jag ska kunna träna om en stund! dagen har bestått av lite fix på salongen, klippt & färgat. börjar bli grymt sugen på en snygg höstfärg men ska försöka hålla mig blond ett tag till dock att det inte är så lätt alltså.. och enligt pappa är jag bäst på att baka pajer så därför ska han ikväll få en rabarberpaj. tänk vilken snäll dotter han har! 






hårfixardagen

hemma efter att ha varit till bengt & fönat vågor. snart kommer jessi, sassan & sis hit som ska bli snygga inför kvällens festligheter! ikväll blir det tacos med frida & nattliga äventyr, hopefully. lite mer energi än gårdagen så vi är laddade inför våran chaffis kväll!

dagens lunch:
sallad, kycklingfilé inlindad i westfalisk skinka med oregano, soltorkade tomater+feta ost.
underbart gott! ska dricka kaffe nu och invänta tjejerna.


älskvärt

sitter hemma med internet & hemtelefon (som varit urkopplat i två dagar) och njuter utav min tillvaro. det är fredag natt, alltså lördag egentligen men vem bryr sig. jag & frida har haft far och dotter middag, riktigt lyckat. åt tre rätters och spelade spel för fulla muggar. mycket intressant och många hånfulla skratt, otroligt kul kväll! ska ta och få mig lite sömn så jag orkar fixa och trixa med lite hår imorgon. sen blir det ännu en kväll med frida och vi smider planer för fullt.

kärlek

just me, nobody else

ska ta en efterlängtad dejt med kudden.
varit vaken för många timmar nu och det kliar i ögonen
nattinatti


RSS 2.0