kaffe? ja tack.

jag är kaffesugen för tillfället. jag & frida kör på latte med smak! try it.

glad för tillfället, ska iväg och dansa och det ska bli SÅHÄR roligt!
jag blir glad när jag dansar så det så!

idag kommer min syster hem och då blir det en sån här :)





.




emma, josefine & frida! 31/12

friday i'm in love.


heyhopp!  Idag känner jag mig glad och därför tyckte jag det kunde vara extra roligt att få väcka johanna när hon låg och sov. Hon har då tjatat på mig om att gå upp så det var dags att ge igen på den tösen! :) Vi tog en frukost och "chillade" medans vi såg på Emila i Lönneberga. Den var ganska så rolig och vi fick lov att stänga av ljudet när hon försökte dra ut en tand genom att springa bakom en häst med en tråd emellan för att det skulle bli ett "ploff". Sedan fixade vi oss på 10 minuter för att ta våran buss till the city!


Lördagen vad den bästa. Vi hade en riktigt god middag med fejk. spelade spel och var nog allmänt egoistiska när vi lekte fotosession. :) det var riktigt mys, och jag blev kär i musiken den kvällen. Alla låtar var som perfekta! nattpromenad hem med röda händer och det var under täcket jag längtade till. Det finns inget bättre än att krypa ner i sängen och bara dra ihop täcket och bli en puppa!.


Tacos ikväll med family. men det är någon som saknas, vi ses på fredag sis!
<3


b.e.s.t


kvällen ska tillbringas med dom bästa! det är allt som behöver vetas.
frejja & jag myser till kent.





17.09


med varm choklad, sitta på en brygga ute på runn
när det är fullmåne och stjärnklart
jag tror inte en lördagskväll kunde bli bättre än så!
-frihet.


flisse&frejja på äventyr.


12.41


yes- hockey. eftersom inte john blund ville besöka mig inatt så blev det långa samtal med frida och lite
sneglingar på tv där hockey spelades. jag hade en lugn & skön kväll och det behövdes!

jag är så glad att man kan hitta tillbaka och verkligen bli som förut. det kan aldrig bli detsamma men jag är så lycklig för det är bättre ändå på ett sätt. riktiga vänner består. '

puss.josefine




januari!


-Vad blir det för mat?

Efter ett medel/puls och en sväng på kupolen var jag hungrig och trött och längtade efter min säng.. Så då stekte jag såklart på en hamburgare med makaroner till, jag tyckte det var lite lyxigt faktiskt :P med en avokado till så vart det väl ändå nyttigare!

Emma din lilla snosare, försov dig men vet du att jag klarade faktiskt gympan själv men det skulle varit trevligt med lite sällskap. Men nästa gång ska jag då allt ringa dig! :) Dagen är inte planerad förutom ett inköp av strumpbyxor senare, men sen är då kvällen fri för planer! skönt. Nyår var super tillsammans med frida&emma plus fler!


Ska ta mig ett bad nu och vila ut mig rejält !
puss.



RSS 2.0