IDAG!!!!

Nu är det TISDAG. Känns så overkligt som det kan bli. Har pratat i månader om att jag någon gång i december ska åka till Thailand/Bali. Men nu är vi äntligen här, på den dagen då planet lyfter och vi åker. Försökt hunnit med att träffa alla vänner idag och fixat det sista. Fick också träffa dig för att säga hejdå en gång till. Min resfeber har verkligen infinnit sig nu och kl 14.32 tar vi tåget mot Arlanda. Måste verkligen sova nu så jag kan försöka slappna av lite, men just nu har jag så mycket energi så vet knappt vart jag ska ta vägen.  


Kommer inte att uppdatera er på denna blogg så följ istället www.Sistersinthai.blogg.se !
Ta hand om Borlänge åt mig nu, Puss & Kram från så länge.

3 eller 4?

Hade en fruktansvärt bra dag igår. Allt gick som det skulle och dagarna bara går förbi i ett. Nu är fredagen här och det innebär ett sista sju timmars pass för detta år. Kommer sakna min salong & kollega! Vi har det så underbart fint där ute att man njuter varje dag man jobbar och känner sig lugn av omgivningen. 

Btw, jag & min fina vän Josefin bokade igår Rihanna i Globen den 1 november!! Hur lyckad kommer inte min födelsedag att bli då. Känns helt underbart och jag är mer än lycklig för det!

Natten blev inte som jag hade tänkt och sov knappt några timmar..
För mycket tankar som snurrar runt och inget känns riktigt rätt


PUSS


5

Hej feting halsvärk! Inte trodde jag att du skulle dyka upp såhär plötsligt, ska kurera mig med alla hasltabletter som finns just nu. Jobbet väntar 12-21 sen hem och krypa ner i sängen direkt för att göra ett till jobbpass på fredag. Sen väntas mys med fina och en rejäl uppladdning för lördagens händelser! Jag och syrran åkte till Expert igår och köpte en superduperfin kamera! Verkade sjukt bra också med massa megapixels och GPS så vi vet vart i Thailand vi är. Kan behövas när två blondiner är på vift.
Check it out.






to be it

2 dagar i barns sällskap. Vikarierat på förskolan igen och alltid lika kul! Fick mig en iskall promenad hem sen vilket var mer än uppfriskande. Väl hemma var det bara att börja elda och få tillbaka lite värme. Ska snart laga till en måltid och hoppas på sällskap. Btw, så är det tisdag idag vilket innebär precis en vecka kvar. Allt är overkligt just nu. Tre dagars frisör jobb väntar mig resterande veckan.

Känns mer än vad jag trodde det kunde
Och borde erkänna det också


catch up

Mycket som händer och sker. Frida sand flyttade hemifrån så har spenderat en del tid där och en inflyttningsfest blev det. Och ja, jag är sjukt avundssjuk på dig och ditt fina nya hem! Helgen var fri helg och nog fick jag min sovmorgon som jag så länge bett om. Igår fick jag mysa med Josefin & Freja vilket också var efterlängtat. Fått mer jobb vilket är underbart! Så nu har jag fyra dagar kvar att jobba detta år! Känns sjukt och overkligt men det är sant.

Får räcka för idag, måsta ta tag i kvällen också.

hörde jag torsdag?

Om du gjorde. Dagen före den dagen som jag älskar allra mest på hela veckan. Spelar ingen roll om man ska jobba helg eller inte är det fredag så menas det att man får ledig/fri kväll. Jag längtar. Och när jag åkte hem imorse var det så sjukt vackert ute och det såg nästan ut som ett norrsken (jag vet, det finns inte i Borlänge men ändå) och alla skyltar lös upp i himlen så det blev ett mönster på himlen. Ska spendera min morgon i ett varmt bad för jobbet kallar inte förräns klockan tolv.

already a great day, that's what I need,


RSS 2.0