unhappy

det är nästan värre nu när man fått försmak på hur det skulle kunna vara.
långt ifrån. för långt.

så galet lyckad kryssning!!

Mycket skratt & tårar! Tänker inte berätta allt eftersom vi låter lite vara osagt :) men i det stora hela en SJUKT BRA KRYSSNING! vi var fyra tjejer som hade det riktigt roligt! Vi åkte med typ 20 till tjejer, lite av ias släkt och sen deras väninnor. VIP band och rosa band gjorde oss riktigt sassy. Träffade trevligt folk och en viss lista var väl inte min bästa grej precis. Vet inte riktigt vad jag höll på med då men jag kom sist. Men någon måste ju göra det också ;)

TACK FÖR ALLT FRIDA, FREJAN OCH IA!
eller ska jag säga LA! ;) haha.

bilder kommer i sinom tid!
håll ut.

PUSS!

with frida on my side

vi skriver nog detta inlägg tillsammans eftersom en viss frida har invändningar om mina engelska fraser.
idag blir det förkväll hos mig med frida,johanna,ia och jag! kryssning imorgon så nu ska vi mysa runt & spara våra krafter för morgondagen. laddat kan jag lova att vi har gjort!

frejan&frida är nyklippta och mkt nöjda. (frida som sa, så ni inte tror jag är ego)
en bild på larven & puppan!
friendship that will last forever




(p.s älskar dig josssan <3 / frida såklart ;) )

on my way

sis ska komma och snart plocka upp mig. undra hur längesen det var vi sågs, 4 november!? think so
ska till salongen & färga hennes hår så hon blire lite snygg ;) sen blir det en LUGN hemmakväll.
personalmöte igår 19-22,20.  var inte beredd på så länge men klarade mina engelska glosor idag ändå.

GREYSGREYSGREYS IKVÄLL! får inte missas.
kärlek till folket!

godmorgon!

en färsk cappuccino i min hand och tid att fixa mig pga sovmorgon känns det som att det kan bli en bra dag! hoppas på att de två lektionerna går fort och att jag sedan får åka hem. funderar på en liten utflykt till min kära vän på kaffestugan. ska fundera i skolan, och få köra bil är heller inte helt fel.

pusshäj


STILSTILSTILSTILSTIL !

vi är sååååå braa tralalalalalallalaaa!
det går framåt iaf!


i've made a change!

jag har funderat & funderat men nu sitter den äntligen på foten. kan lova att jag var apnervös innan! aldrig varit så förut. men min syster hjälpte mig såklart genom smärtan. samtidigt gjorde det så jäkla ont men den gick att uthärda. så ni som funderar, DO IT. det är så värt det efteråt.

min tatuering!

foten ser fett stor ut, fråga mig inte varför men den är slimmad egentligen ;)


ensam är inte alltid stark

jag vill inte sitta hemma. vill inte vänta, vänta på att något ska hända.
nog för att det är skönt att ha en själv-hemma kväll, men idag känns det inte så!
just nu vill jag tillbaka till gårdagen eller bara ha deras sällskap.

städat
ätit
pluggat
whats next!?

en utav de lyckligaste dagarna i mitt liv!

jag har aldrig i hela mitt liv känt en sådan puls som jag gjorde igår. det var nästan så att jag inte vågade trycka på "avsluta provet". Jag kände hur jag ändra skulle reagera med ett leende eller tårar. och nog blev det ett leende alltid!! så sjukt NÖJD och glad som jag var igår har jag nästan aldrig riktigt varit.

mammsen bjöd på middag på thai-restaurang och min freja bjöd mig på mysfika!
och för de som vet min bakgrund: jag åt biskvi och ben&jerry glass igår!!
fy fan vad gött det var alltså.
det enda som saknas nu är min kära syster som ha fått köra runt mig, så nu vill jag ge tillbaka (:

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!




JAG ÄR SÅ SJUUUUUUKT LYCKLIG!!


dåligt temperament

jag behöver mat. och det roliga är att jag vet om det (och de flesta i min omgivning). men det är verkligen så sant att om jag inte äter på ett visst x antal timmar så blir jag att må skitdåligt. ingen ork,lust och mitt humör ska vi inte prata om. så nu lagar mamma mat för fulla muggar. hoppas på något gott!

kvällen ska tillbringas med fotboll eftersom tv dosan är UPPTAGEN!
GREYS!? :( ser inte ljust ut för min del..

puss & hääj så länge.
ska söka runt på min & longstjerts nya sida! dendu.


!?

i feel like perfect but there are moments when i feel nothing at all.


en riktigt bra start, noooot!!

började med magknip & bultande huvud. mamma ropar nerifrån köket att det är frukost. jag går ner och försöker vara pigg men går inte så bra. hällt upp kaffe & ska hälla i lite mjölk då jag vickar det nyöppnade mjökpaketet och häller ut halva på spisen och golvet så det rinner ner längs kanten. kändes som pricken över i liksom.

dans ikväll och tydligen så slutar vi nog nu. skönt
/j

cappuccino som den ska vara



Piacetto/Falun
torsdagar är fikadagar
jag älskart!


jag kan nog vara den tråkigaste på länge

"ursäkta, men idag är jag nog inte annat än tråkig" jag orkade inte riktigt med att leva som vanligt. När kroppen lider får hjärnan ta stryk. Men det är lika bra att inse det än att försöka. Dock skulle man tagit och åkt hem från skolan men icke sa nicke lilla josefine, du ska alltid försöka hålla ut och visa att du kan! Så nog allt stannade jag kvar på svenskan och religionen fastän min lärare sa att det syntes långa vägar att jag inte såg nå vidare ut. Haha, tack för den liksom. Men sant var det.

Vilat upp mig nu i sängen & badet. Dock bladade jag i blod såg det ut som. All min hårfärg duschades nog ur på första tvätten, inte ekonomiskt att vara rödhårig kan jag säga!

dags att torkas sen åka vidare mot mamma.
PUSS


mitt andra hem

där jag nu spenderar tid med frida sand. hon städat upp och jag försöker bli väck min huvudvärk. började jobbet med huvudvärk och då är det inte så lätt att bli av med den precis. aja, tack till att värktabletter finns!
mitt prio ett att fixa nu är framkallning av bilder på mig och mina vänner. fotokollage ska fixas och väggarna ska vara täckta av good looking girls.

och jag är nu sminkad av 5 åriga molly. så snygg kan jag lova att jag är! 


söndag, som jag har väntat

jag bara älskar dom. söndagar! jobb mellan 12-15 sen hem till min vän frida för att sen så har hon valt att överge mig i veckorna så nu får vi allt ta vara på dessa helger, men jag är stolt över hon att klara av ett sådant jobb!

2012 på bio igår. Och jag kan säga er att något sådant kommer nog inte inträffa.
bra film! men kändes lite overklig ibland. Fast jag & min vän klämde nästan sönder händerna på varann med mysigt hade vi iaf.


frukosttime.

helt otroligt!

jag kommer att göra det.
jag kommer att få det precis som alla andra.
jag kommer att visa min PAPPA att han har fel!
jag kommer få det till slut.
JAG HAR FÅTT LÅNGA NAGLAR!
och heter man josefine bengtson så har man aldrig haft några naglar typ.
jag är så sjukt stolt över mig själv!
my ego inlägg.

MIN BÄSTA FÖDELSEDAG NÅGONSIN!

TACK! Min födelsedag blev verkligen hur lyckad som helst! mina tjejer gjorde den till något speciellt. dagen började med att få fint i huset och fixning av all mat (som mamma dock gjorde så bra) ! Men duka och tända ljus så det blev riktigt mys men samtidigt förfestigt.

Vi käkade mat, efterrätt och sen satte vi igång förfesten. kvällen bjöd verkligen på många goda skratt & jag var verkligen lycklig. jag kände mig som en i mängen (dock efter klockan tolv). Vidare mot ETAGE för att där SHAKA ASS och hänga i baren. Nyinköpta skor hade jag också, pumps med relativt hög klack som verkade lyckas på dansgolvet! HAHA för er som vet.

Jag vill då passa på igen att säga tusen TACK till er som förgyllde min dag! jag älskar er.

/ en glad 18-årig josefine!









en helt vanlig tisdag

jag och josefin nord är idag randiga & rödtottar. vi älskar bara att vara så lika, helt galet. vi är en man kort (jenny har dissat oss för PINK i stockholm). och jag är SÅÅÅÅ avundssjuk.

vi ska ta oss till ekonomi lektionen nu och sen ska vi slöa runt på kupolen.
dans idag och sen plugga in engelska ord! wiiie.

tro, hopp & kärlek?
skulle jag inte kunna påstå

jag är så seg, jag vet!

dålig, riktigt dålig uppdatering. men det är för att jag väntat på bilder från 31/10 !! men det inlägget är klart så bara bilder som ska laddas upp så ska ni allt få se. men nu är det mammas jobbdator & jag som ska vara friends i en vecka så blir inga bilder förräns senare heller. precis kikat klart på ensam mamma söker finalen och jag må säga att jag är sjukt avundssjuk på deras kärlek. usch! känns deprimerande men sant. så därför kanske jag valde att skratta istället fast sen började både jag & mamma få tårar i ögonen av vackra ord.

Spenderat helgen hos min kära mormor, även kallad "ojoj" när jag var liten. haft det lugnt & skönt och kunde inte blivit mysigare. körde 12 mil hem i dimma så nu lär väl synen vara bra tränad iaf, dock ny tid bokad på synsam pga att det alltid ska krångla.

veckan kommer nog allt gå lika fort som den förra men jag ska ta vara på varje dag!
puss & godnatt. blir en tidig kväll för mig, jag vet inte vad som har hänt men nu kan jag helt plötsligt sova länge och ha ett GODIS SUG!! inte bra, ska hålla mig tills jag & smulan ska mysa i veckan med något gott!
PUSS igen.

john blund kom ovanligt tidigt ikväll!?

sängen kallar på mig. ögonen är för sega för att ens knåpa ihop ett längre inlägg idag. panikångesten för skolan la sig då jag fick umgås med mina flickor i skolan! ni gör allt till något speciellt! ska kika på min efterlängtade scrubs box som jag sett fram emot hela dagen! ett inlägg om helgen kommer imorgon då energin är på topp!

puss & godnatt från en trött liten rödtott!

RSS 2.0