freja på 60 talet!

makeover time! gjorde om freja till en 60 tals tjej med inspiration från filmen hairspray. var grymt kul och riktig fotograf hade vi med oss. frida som stod för den fotosession. jag var med som en "regissör" eller vad man skulle kunna säga, och såklart frisör/sminkös. här har ni snyggingen!
TACK FÖR HJÄLPEN TJEJER!!

 
 
 


?

finner inga ord för känslan.
det hänger på allt för det finns inget att förstå.

on the go

hej tisdag!
hämtat bilder av frida till frisör uppgiften. varit hos sjukgymnasten och fått lite fler nålar. nu hem och skriva klart min projektrapport. har dock avsatt typ hela dagen så klar lär den nog bli. hoppas på en stund med mammsen för att ta igen lite tid som är missad. sen ska jag fortsätta mitt sökande i en kalender "egen designad" men det ser olovande ut..

fantastiskt!

fram och tillbaka. hade förberett mig på att gå i skolan 9-15 men icke sa nicke. slutade tio över nio imorse. UNDERBART. så jag jenny,evelina och ingrid åkte till wayne's och fikade. nu är jag hemma igen för att käka lite lunch och sen till gymmet & vidare mot jobbet. och helgen blev mer än lyckad. gjorde två jobbpass och en utgång så nu är jag lagomt mör i kroppen efter allt spring på jobbet och dans ute. men vill man så kan man! blev en kväll i soffan igår och fick titta på riktigt ögon godis, joel kinnaman.



klockrent


i goda vänner sällskap.

precis hemkommen från en trevlig middag på bakfickan med anna och frida. lite chockad blev hon fastän vi fick lov att avslöja våran hemlighet. nu sitter jag och knaprar på mina efterlängtade cashewnötter som jag saknat så och jag ska snart besöka sängen för att få igen all sömn som missats denna vecka. göra ett jobbpass imorgon och sen ladda om. ser fram emot allt vad lördagen har att ebjuda! nu ska jag gå upp och vara besviken på att solsidan slutat och se vinnaren i let's dance.

ciao people.

kunde inte ha blivit en bättre kväll!

efter skjuts av josefin från skolan knallade jag vidare mot gymmet för att träna. hem till freja där det bjöds på raggmunk, hemmagjorda dessutom. grymt gott! sen tog vi lilly och åkte till kupolen för att ta en lång fika. blev lyckat och många goda skratt där och nog skämde vi kanske ut oss lite på ica maxi. nu dricker vi smoothie och ska mysa framför brasan.

kvällen slutade underbart bra jämfört med den dumma försovningen!
PUSS

en helt vanlig lill lördag

precis käkat lax med bulgur & wok. nu blir det en kopp kaffe för att sedan bege mig in till bolanche för frisörvisning. sen hem och återhämta lite sömn som kan behövas! och imorgon blir det lite mer ny färg i håret, men vem vet hur!? inga drastiska förändringar skulle man nog kunna säga men något nytt ändå.

måste kila..
och ett stort tack till johanna som blev en supersnygg 60 tals brud idag! (bilder kmr)
me like it.

bättre sent än aldrig bloggen.

eller egentligen är jag nog lite kinkig av mig. klockan är inte så mycket som jag tror att den är. ska bara invänta sis sen ska vi mysa. fick besök av frida sand en stund nu på kvällen. många diskussioner hit och dit & skratt vill jag lova. men underbart kul! dagen har bestått av massa nålar här och där. först till sjukgymnasten för lite akupunktur (tydligen) och sen till sjukhuset för att ta en spruta. men nu är det över fast bara några dagar för jag har fem tider kvar med akupunkturen. aosch!!

imorgon blir det fotosession och fix här hemma. frejan ska göras till en 60-tals brud och om hon kommer att bli så vacker! lika vacker som de kläder jag har tagit fram. haha! dags att krya ner till sängen nu och ta vara på min skönhetssömn.

goodnatt.

at f's place.

tagit mina tappra steg ner till fältvägen för att umgås med freja innnan hon far iväg till skolan. själv ska man till sjukgymnasten & sjukhuset idag. känns mindre bra men måste ses. ska även hämta ut mitt pass så att jag får följa med på våran SS-10. studentspanien 2010. haha.

ska försöka göra freja lite glad nu för hon bara skriker här bakom mig. arg för ngn skituppgift.
ciaobella


telephone

man skulle kunna tro jag har fest på en måndag. kopplat in datorn till högtalarna och favorit listan på spotify spelas för tillfället. tog mig upp tidigt imorse ändå och åkte till gymmet för att köra hårt. sen vidare mot skolan och hade 2 timmars lektion. sen tillbaka hem. så nu sitter jag här med min smoothie och funderar på att dricka kaffe ifrån den bästa kaffemaskinen eller fortsätta ringa min vän fs. blir nog både och. mitt uttryck tydligen enligt en del vänner. haha! men det beskriver allt så bra, både och.


ska även ta tag i min nya bok som ska läsas. solstorm, hoppas det kan gå vägen.
ciao



happy girls.

oförståeligt att känna den svåra smärtan av ytlighet.

söndag. alarmet extra tidigt för att kunna ta mig en promenad till jobbet. gick inge vidare alls. snöväder och noll lust till att gå dit och bli genom blöt. satte istället bilen på värmning och tog mig en god frukost med syster. älskar smoothies i alla dess former. dagen består utav jobb och sen laga fajitas-middag. och ikväll ska jag njuta utav min lååååååånga sovmorgon!!

PUSS



nedräkningen har börjat!

massa värk hit & dit.

blir lite matt ibland. börjar med magvärk sen går det över till huvudvärk såklart. blev så trött idag så vet knappt vad jag höll på med. men nu är jag tillbaka här igen en lördagskväll. och ska ta mig till sängen i tid. varit ut på middag i h. tre rätters till och med! underbart gott vare. tackar för mig ikväll.

ska nu nörda runt.
hejsvejs

skakig

hemma nu efter ett hårdpass på gymmet. var alldeles skakig i benen när jag skulle försöka stretcha. men känns grymt skönt nu efteråt! idag har jag umgåtts en heldag med josefin.nord vi har varit till uppsala över dagen och besökt universitetet. var lite vilse någon gång men nog kom vi i tid till allt. en lunch/fika på wayne's hann vi också med i centrum. sen en huvudvärksframkallande busstur hem. bra dag iaf. praktik imorgon sen tar jag en efterlängtad helg (som vanligt). men det är alltid lika skönt när man vet att det är fredag imorgon vilket innebär fredagsmys till kvällen.

och jag kan meddela att frille&frelle har ögongodis. yeeey
haha




sånt här behöver man ibland.

tagit dagen som den kom lite. först en tur med frida till ludvika för lite painfull ifyllning. gick bra! sen vidare mot pappsen för att laga en lunch. fick bli en tjockpannkaka. vidare till skolan för att göra sista nationella engelska provet. var nervös men hoppas på det bästa! nu är det gjort iallafall och ingen återvändo. fick dock lite press med en del andra betyg/ämnen. men man kan som sagt var inte göra mer än man kan. och det är precis det jag gör. jag är nöjd ändå för tillfället med allt.

snart kommer josefin hit och vi ska greja lite med UF sen tillbaka till falun för att spendera kvällen/natten där. Mot Uppsala imorgon för att besöka universitetet. kan nog ställa in mig på en stressig dag.

pussss

min vän och jag.

vi har nu tagit oss an ännu en toppenmiddag. jag och fridasand lär nog vara mästerkock 1 och 2. pasta med bacon, champinjoner,lök och nötter wok. smakade super! nu blir det en kaffe på det och snart en promenix med ebba. kika en film och mysa står nu på listan.

hörs.

morgon stund har guld i mun.

mannagrynsgröt. nyduschat hår. kaffe som redan fanns klart. nytvättade kläder. sovmorgon. solsken. blå himmel. slutar tidigt. gymma. plugga. städa mitt rum. ny parfym. köpa en ny kalender. och freja som tog en sleepover här.

dagen känns redan bra!


finally

vi kom hem efter mycket om och men. promenerade till stan och hämtade lite kläder från usa sen tillbaka hem igen. både jag och freja kände hur slöa benen blev och såg bara smoothien framför oss. och om den var god! helt underbart gott & lätt. nu tar vi oss till sängen och sover för imorgon är det tisdag vilket innebär sovmorgon.

och jag har nu blivit av med de klumpar som suttit i halsgropen. thanks!!


.

nationellt prov i 3 timmar.
jag känner mig något sprängd i huvudet.
örk int.

älskart

nu sitter jag och frida här med våra nötpåsar. vi har promenerat, lagat mat och nu är vi båda så trötta så vi vet inte om vi orkar med "rycket". vilket innebär att diska allt vi använt. låter inge vidare kul direkt. helgen har bestått av jobb, umgåtts med vänner och sovit.

att tillägga är att jag och frida sand igår testade på en nyhet: SMETANA!!
haha. dock passar den inte till grönsaker och dip, väldigt konstig smak lär jag säga.

dags att inta soffan och sen en sleepover här på stan. puss

another day

LÖRDAG. älskar när man får säga att idag är det lördag. ska snart väcka alla andra här och laga en feting god frukost för det behöver jag efter jobb 22-02. magen kurrar redan så ska bli galet gott. sen mer jobb 14-18 och sen en myskväll med fs! underbart.

och hörni, snart är vi där! hade dock en mardröm om studenten inatt. störtbölade hela dagen, men så ska det fanimej inte bli. haha.

pusshej



home sweet home

trivs här i min säng. känns skönt. mitt täcke har aldrig varit bättre. håret är lenare än lent. fick en fyra stegs inpackning idag i skolan, och underverk gjorde den! tack evelajna. sen umgåtts med frida och lagad god middag. lite kafferep som vanligt men är vårt bästa så whatever.

helgen är ganska så planerad och ska bli riktigt skön. inga konstigheter så att säga.
time for bed. goodnight.

en kväll i bilder med mina fina!













underbara vänner!


hej koffein, musik och en blogg.

min dag känns bra. vaknade dock upp med en sån trötthet men när josefin och jag satte fart så gick det i allafall lite framåt. jag sjöng min morgon sång om henne så hon blev lite glad hoppas jag. och vi två borde få leva som dom. våra idoler och vi skulle mer än gärna leva i deras serie. och då menar jag inte vilken som helst utan den sjukaste av dom alla, scrubs! vi kan inte få nog.

Jag fick en sån fin komplimang så det värmde
till i hjärtat och jag fick mer energi till allting.
Tack! jag ska ta vara på den och ge det ett litet extra försök.

so long readers.



en vilja men den blev så fel. så fel.

förvirrad.

bra på alla sätt och vis. tisdagskväll strax och jag och freja tog vara på de soltimmar idag. promenad och sen hem till middag. nu ska jag ta lite tid i soffan och bara njuta. brasan är tänd och rummet städat. imorgon blir det en lång dag, ska vara i skolan till åtta kanske. får se om jag tar en natt i falun eller återvänder hem till mitt käraste borlänge. jag tror jag är lite bekväm ibland, men tur att man trivs iaf.

det finns så många tankar om allt. vill skriva men fingrarna tillåter det inte. får bli en annan dag.

det är så här man mår när man hemligheter har - melissa horn
kan inte få nog.


No me atrevo a enfrentar la verdad

glad för inget. vaknade upp med ett skutt och sprang upp till min syster och sjöng födelsedagssången men ingen fyller egentligen år idag. jo, pappa men det är på söndag! ibland vet jag inte riktigt vad jag får allt ifrån. men det finns en person som alltid förstår, som är precis som jag. hon förstår och med henne kan jag alltid vara mig själv. och hon gör så att livet blir precis så jag vill ha det. och du borde inse hur mycket jag behöver dig vännen.

j.f

idag, imorgon, föralltid


torsdag 100304

tar mig upp från en snorvlande näsa och skrovlig röst. ska ta mig upp till övervåningen så att jag kan brygga mitt kaffe. göra mina dagliga rutiner. för så har det faktiskt blivit. vi gör det som vi är vana med och faller in i ett konstigt mönster. men ibland bryts det och alla blir för rädda för nya situationer och nya människor. men jag ser fram emot allt vad dagen kan erbjuda och inget är förbesämt.

ska ta tag i det som kan vara det svåraste. men jag brukar klara av det.

vi har haft bästa mysdagen på länge.

vaknade av oss själva. tog en skön frulle sen klippt&färgat lite. så frejan is a good looking now. sen till stan för att luncha på blombergs café. grymt gott var det! GI-sallad säger jag bara. Vidare för att fixa pass till mig så jag kommer iväg till Spanien sen. Mot Kupolen för att lämna in min telefon. Så till er som ej ifrån mig, jag har inte era nummer!! IRRITERANDE..

Sen i solskenet tog vi våra "coffe to go" och gick mot bussen.
Vidare till carry carmichael nr 1 och åt god middag. Nu återstår dip&grönsaker sen ngt oplanerat äventyr, vem vet !?

tack freja för allt!








j.f &j.b

on our way to the city.



lovely day.


bilder från allt möjligt















<3


RSS 2.0