äkta kärlek

En som vet för mycket. En som kan mig utan och innan. Du ställer upp och vi pratar om allt. Du gör mina dagar till dom bästa och jag klarar mig absolut inte utan dig. Våran vänskap har prövats för mycket och den har något speciellt. En unik relation som jag vet har allt. Jag tvekar aldrig för jag vet vart jag har dig och jag vet vad du tänker. Jag behöver dig och mitt hjärta blir fulländat med dig vid min sida.



Hon gav mig en alldeles för fin morgon! Bra start på en bra dag.

week planner

Hur en skön vecka kan vara:
Måndag: 07,30-15,30
Tisdag: 9-16,30
Onsdag: 13-18,30
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: 8,30-14,00 sen sticker jag & min girlfriend till STHLM!
Söndag: STHLM!
Måndag: STHLM!

Känns helt okej att ha en sån här vecka när jag vet att jag under juni, juli och augusti bara kommer vara ledig 13 dagar. Så jag tar allt ut lite semester nu.



LYCKLIG TJEJ!!

FÖR JAG HAR TAGIT GESÄLLEN!!!

I lördags var den lyckligaste dagen på länge. Så otroligt skönt att få klar min gesäll, släppa det bakom sig och bara vara en helt färdig utbildad frisör! Känner mig sjukt nöjd och glad. Detta firades med underbara vänner och champagne såklart. Många goda skratt och en lyckad kväll, blir alltid det med er tjejer!

Och så vill jag tacka Susanne Svensson igen som ställt upp som modell och klarat av att hålla sig långhårig så länge. Du är en pärla!

Bilder från lördagen.


Sus efter gesäll färgningen.

Omfärgad & nyklippt!

Massa snyggt!

HÄR SKALL FIRAS!!

Med fina vänner!

Me & Sassan.

<3

TRION.


Freja & Josefine.

CHAMPAAAAAAGNE!

Thilda & Elin.

TACK TJEJER FÖR EN GRYM KVÄLL!


new way living

Ett helt nytt sätt att tänka. Nya möjligheter och framförallt en frihet. Vi känner oss lyckliga och skulle kunna offra för mycket för att få det vi alltid önskat oss. Vi tänker inte som vi gjorde dagarna innan utan ser på allt med nya ögon. Ingenting är omöjligt i detta fall. Går verkligen allt att köpas för pengar?
Lönen har precis gett svenska folket nytt hopp..


tröttsamt men lycklig

Kan inte annat än ha ett leende på mina läppar när jag sorterar och fixar in alla Thailands & Bali korten i fotoalbum. Får en otrolig lycklig känsla i kroppen och kan inte riktigt förstå att jag har fått uppleva allt det där! Det var en grym resa och jag tänker på den varje dag. Så nu en och en halv timme senare sitter korten på plats och de enda kort som saknas är dom från våran partykamera. Tyvärr så finns den första kameran kvar på Phi Phi, men den har det nog ganska bra iaf. Den som tog den fick sig nog ett gott skratt med tanke på dom sjuka bilderna med gotlänningarna. Mina två bodyguards!

Fredag imorgon igen som består av jobb och en efterlängtad middag hos mamma. Tror inte vi setts på två veckor nästan och du är så saknad ska du veta. Så imorgon blir det kvalitetstid med mor och sen tidigt i säng.

SO LONG!

en shopaholic

Finns allt detta i Stockholm när jag ska dit så kan det bli mer än jobbigt..
Tror jag vet någon som kommer shoppa järnet och det kommer svida fiiint i plånkan.




JOE


sa vi tisdag?

En kall och regnig morgon förgylldes med en PW innan frukost. Snart ska jag ta mig till spisen och koka ihop gröten. Sedan består dagen av att umgås med dessa kära barn 9-14 sen häng på stans mysigaste café. Jag tror detta blir en bra dag.

thailands bästa

Familjen Bengtsson har besökt thaibutiken i Borlänge och inhandlat de kryddor och & såser vi åt i Thailand så nu ska jag göra den goda thaiwoken med quorn! Är som galen i all deras mat. Indonesiska maten är något som jag också saknar sjukt mycket, speciellt warung. Kan drömma om alla besök där!


BILDBOMB.

En del bilder från min älskling (phonen)!
Våren 2011.
















en midsommarnattsdröm

Vi tog oss till Borlänge och kom hem till mig för att bli bjudna på grillning av käre far. Handlade mys på Ica Maxi men bestämde oss sen för att besöka Wasabryggeriet för att lyssna på Håkan låtar av olika band. Trevligt & kul folk! Hängde där till tills efter midnatt för att sen åka hem och äta grönsaker & dip och se film. Somnade och vaknade utan alarm med min andra hälft vid min sida. Spenderat dagen i solen och ska hoppa i springskorna om en stund.

fin söndag!

<3




Kom heeeeeeeem nu!


-Tillbaka i L.A!

Igår bestämde jag mig för att bege mig till Ludvika och min Josefin Nord. Kände att det var på tiden och nu blir det en Josefin & Josefine helg vill jag lova! Igår spelade vi volleyboll med ett gäng och det var sjukt kul dock kan man nog kalla oss amatörer. Men när fossingarna blev för kalla och det var lite chilly i luften åkte vi hem till Josefin och hängde lite. Kokade snabbmakaroner till tio på kvällen och fick ett glas med likör 43 och mjök. Så då bestämde vi oss för att lite spontant mysdricka som det nu heter och en sväng på stan. Hamnade sen på Trädgården och det var knökat med folk. Och vet ni vad!? Ludvika levererar!! Trevligt folk & bra musik. Faktiskt skillnad på Borlänge och här. Hemma är alla så sjukt stela och kan fan inte släppa lös medan man här inte bryr sig och bara kör järnet. I LIKE IT! Så nu har Jossan precis lämnat mig för att jobba till halv fyra. Så ska spendera dagen till en promenad och städa så vi får lite ordning här! Sen tar vi bussen eller bilen mot Borlänge och kör grillkväll med Cola!

Varför inte?

Tillbaka och bloggar lite på denna gamla hederliga också såklart. Fortfarande i valet och kvalet. Ska nog be min vän Freja om en ny design så kanske jag helt lämnar tumblr. Vem vet.. Torsdag innebär jobb och umgås med två fina! Innebär även en dag till sen tar jag helg! Fantastiskt.

Detta par ska nästa vecka (när jag fått lön) bli mina nya älsklingar! i love them already.


Changed plans!

Finns numera på www.joebengtson.tumblr.com !
Check it out.

perspektiv

Lite nya sätt och lite nya vägar finns möjliga. Men om man tänker med en annan del av huvudet och inte den som låser fast allt och där inget är möjligt. Nejnej, jag lever i min drömvärld och där kan man göra precis allt! Det gott folk, är precis vad jag ska göra. Vare sig det går eller inte, då har jag iallafall gjort det.

fyfan vad skönt.

RSS 2.0