sis


Nu är äntligen dagen här som jag har väntat å väntat på! Jag åker till syster idag i en vecka och det ska blir sjukt skönt att komma bort från borlänge en liten stund! Dock så vill inte min hals dela glädjen med mig så den svider ganska så skapligt. Gick upp klockan 6 imorse och gjorde varm choklad för att jag inte skulle behöva pina mig när jag svalde.

Jaja, Vi får se hur det blir. Julafton och alla andra dagar i veckan kommer blir så skönt att veta att man när som helst kan ta sig en skidtur! Min syster har jag saknat så otroligt och det har som sagt var inte gått en månad ens =(

Allt känns på topp!


SYRRAN SÅKLART! julen 07







?


Vem ska jag nu åka en sväng med bilen bara för att jag älskar att åka bil och ville göra något spontant som att köpa varm choklad på Statoil när man lika gärna kan göra choklad hemma? Vem ska nu sitta med mig i sängen och klaga på att jag smackar fast jag egentligen tuggar med munnen stängd? Vem ska komma och hämta mig när bussen inte vill komma och jag står och fryser?

Det är alla de vardagliga sysslorna som gör allt! Jag hoppas att det bara är 5 månader för annars så orkar jag inte längre!

Jag älskar dig det vet du!




RSS 2.0